Αποφυλακίζεται η 19χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια στην Πετρούπολη

Με διάταξη ανακριτή έπειτα από έγγραφη γνώμη του εισαγγελέα

Advertisement

Αποφυλακίζεται με διάταξη ανακριτή έπειτα από έγγραφη γνώμη του εισαγγελέα, η 19χρονη που κατηγορείται πως είχε πετάξει το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια στην Πετρούπολη με τη βοήθεια της μητέρας της.

Ο δικηγόρος της είχε καταθέσει αίτηση να μετατραπεί η προφυλάκισή της σε αποφυλάκιση υπό όρους.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2018 η 19χρονη είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη από το δικαστικό συμβούλιο, καθώς τότε διαφωνούσαν ανακριτής και εισαγγελέας για το αν έπρεπε να αποφυλακιστεί ή να τεθεί ελεύθερη υπό όρους.

Advertisement

Τότε, η 19χρονη είχε υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος μέχρι τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, γέννησε το παιδί στην μπανιέρα του σπιτιού της, εκείνο θήλασε και μετά σύμφωνα πάντα με την ίδια, εμφάνισε αιμορραγία.

Στην προσπάθειά της να την σταματήσει, του έβαλε χαρτιά μέσα στο στόμα, ενώ τύλιξε γύρω από το λαιμό του ένα σχοινί για να το κάνει να αντιδράσει. Παράλληλα, ανέφερε ότι έβλεπε αυτό το μωρό σαν απειλή και αισθανόταν ότι έπρεπε να το εξαφανίσει.

Η μητέρα της από την άλλη κατάθεσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη μέχρι την ώρα του τοκετού και πως πήρε το μωρό από την κόρη της και το πέταξε στα σκουπίδια.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement