Φάρα Φόσετ, ο Άγγελος του Τσάρλι με το λευκό μπικίνι και το τραγικό τέλος

Οι αφίσες της Φάρα, μια επίγεια, όπως την χαρακτήριζαν, θεά, είχαν γεμίσει τα εφηβικά δωμάτια

Advertisement

Η Κάμερον Ντιάζ, η sexy Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία είναι για πολλούς το απόλυτο it girl της Καλιφόρνια, δημιούργησε χαμό όταν εμφανίστηκε στην κινηματογραφική ταινία «Οι άγγελοι του Τσάρλι», με κατάλευκο μπικίνι.

Θανατηφόρες αναλογίες, μικροσκοπικό μαγιό, τα χρυσά, καρέ, σχεδόν, μαλλιά της να λάμπουν στον ήλιο και η απαραίτητη σανίδα του σέρφ.

Advertisement

Ποια ήταν όμως η ηθοποιός, μέλος της εμβληματικής εκείνης τηλεοπτικής παρέας των “Charlie’s Angels”, της οποίας η εικόνα, αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια, παρέμεινε δυναμικά «κολλημένη» στο μυαλό του κοινού; Αυτή δεν είναι άλλη από την Φάρα Φόσετ.

Η σειρά ξεκίνησε στην αμερικανική τηλεόραση το 1975. Η επιτυχία της θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Πρωταγωνίστριες η εκρηκτική ξανθιά Φάρα Φόσετ με τα πλούσια μαλλιά κομμένα φυλλαριστά, που θύμιζαν χαίτη λιονταριού.

Η Φόσετ δημιουργούσε τρελά κύματα ενθουσιασμού στο κοινό, όταν εμφανιζόταν με μικροσκοπικά μπικίνι και φορέματα χωρίς στηθόδεσμο από μέσα.

Advertisement

Η Κέητ Τζάκσον, ψηλή, καστανή, με αδιάφορα χαρακτηριστικά, ήταν μια συμπαθής παρουσία. Η μελαχρινή Τζάκλιν Σμίθ για πάρα πολύ κόσμο, ο ωραιότερος, πιο «φίνος» άγγελος.

Η ωραία Τζάκλιν με το αριστοκρατικό προφίλ, δεν μπορούσε όμως να συναγωνιστεί το σεξ απήλ που έβγαζε προς τα έξω η Φάρα Φόσετ.

Advertisement

Οι αφίσες της Φάρα, μια επίγεια, όπως την χαρακτήριζαν, θεά, είχαν γεμίσει τα εφηβικά δωμάτια.

Ο πρώτος σύζυγός της Λι Μέιτζορ, τηλεοπτικός επίσης ηθοποιός, είχε πολλές φορές τσακωθεί με παπαράτσι, σε μια προσπάθεια να προστατεύσει την ιδιωτική τους ζωή.

Advertisement

Advertisement

Η Φόσετ χώρισε με τον Μέιτζορ, μετά από αρκετά χρόνια γάμου. Η ερωτική ιστορία της με τον Ράιαν Ο’ Νηλ (γνωστό πρωταγωνιστή του “Love Story”, στο πλευρό της Αλι Μακ Γκρόου), έγινε πρωτοσέλιδο μια περιπετειώδης σχέση η οποία πλήγωσε και τους δύο.

Λίγα χρόνια μετά η Φάρα Φόσετ χτυπήθηκε από καρκίνο στο πάγκρεας. Το τέλος ήταν γρήγορο και ιδιαίτερα επίπονο.

[in]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement