Παρουσιάστριες του Alter που χάθηκαν από την οθόνη [εικόνες + βίντεο]

Advertisement

Τις καλές εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης και, πριν η κρίση χτυπήσει την πόρτα της TV, εκείνες «πρωταγωνιστούσαν» σε αυτό το μικρόκοσμο, παρουσιάζοντας δικές τους εκπομπές στο κανάλι Alter.

Βιώνοντας το καλό πρόσωπο της μικρής οθόνης και την αναγνωρισιμότητα που τους χάριζε, κοσμούσαν τα εξώφυλλα περιοδικών, παραχωρούσαν συνεντεύξεις, μέχρι που κάποια στιγμή το κανάλι έκλεισε.

Έκτοτε, οι τρεις παρακάτω κυρίες άλλαξαν ρότα, σπάνια εμφανίζονται σε κοσμικές εκδηλώσεις ενώ οι περισσότερες ακολουθούν τελείως διαφορετικό δρόμο, αφήνοντας πίσω τους το εν λόγω κεφάλαιο.

Advertisement

Η Βάσια Λόη είναι, ίσως, η περίπτωση που έχει συζητηθεί περισσότερο.

Στις «δόξες» του Alter, παρουσίαζε για αρκετά χρόνια τη lifestyle εκπομπή «Tv Weekend» και για πολλούς είχε θεωρηθεί μαζί με τη Φαίη Σκορδά ως οι δύο ξανθιές που θα απασχολήσουν την TV.

Advertisement

Eκείνη, όμως, μετά το γάμο της με τον εφοπλιστή Νίκο Μαδιά, το 2010, αποσύρθηκε από την τηλεόραση και αφιερώθηκε στο μεγάλωμα των δυο γιων της, χωρίς να επιστρέψει ξανά στα τηλεοπτικά «πράγματα».

Η καριέρα της μπροστά στις κάμερες ξεκίνησε το 2004, επίσης, στα στούντιο του Alter. Παρουσίασε το «Top Secret», πήρε μεταγραφή στον Ant1, αλλά επέστρεψε ξανά στον «τόπο του εγκλήματος» για το «Gossip News».

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη, η μελαχρινή παρουσιάστρια με σήμα κατατεθέν τον αυθορμητισμό και τις καυστικές ατάκες, επίσης αφιερώθηκε στην οικογένειά της και το ρόλο της μητέρας.

Advertisement

Έκανε ένα μικρό come back στο κανάλι Extra και στο ΑΡΤ, όμως για εκείνη μοναδική προτεραιότητα έχουν τα παιδιά και ο άντρας της.

Η εμφάνισή της στη μικρή οθόνη, στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, συνοδευόταν με τον τίτλο «Η εκδίκηση της μελαχρινής». Η Άννα Λιβαθινού μπορεί να μην ήταν ξανθιά, όμως κατάφερε να αναλάβει την παρουσίαση του «Tv Weekend», μετά την αποχώρηση της Βάσιας Λόη.

Advertisement

Η «χαρά», βέβαια, δεν διήρκησε για πολύ καθώς το κανάλι έκλεισε κι εκείνη δεν απασχόλησε έκτοτε τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, είναι από τις περιπτώσεις που δεν κάνουν, πλέον, ούτε κοσμικές εμφανίσεις ούσα αφοσιωμένη σε νέους ρόλους και δραστηριότητες.

Άννα Λιβαθινού

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement