Η Toyota ανακαλεί 32.946 αυτοκίνητα στην Ελλάδα

Advertisement

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας η Toyota προχωρά στην ανάκληση 32.946 Auris, Avensis και Corolla, παραγωγής από τον Οκτώβριο 2006 έως τον Μάιο 2015.

Τα εμπλεκόμενα οχήματα είναι εφοδιασμένα με μονάδα ελέγχου εκπεμπόμενων αναθυμιάσεων καυσίμου, συναρμολογημένη εντός του ντεπόζιτου βενζίνης.

Στην άκρη του καναλιού διοχέτευσης των αναθυμιάσεων υπάρχει πιθανότητα να αναπτυχθεί ρωγμή λόγω μη επαρκούς αντοχής του υλικού του καναλιού των εκπεμπόμενων αναθυμιάσεων καυσίμου.

Advertisement

Σε αυτή τη περίπτωση, υπάρχει η πιθανότητα η ρωγμή να εξαπλωθεί με τη πάροδο του χρόνου έχοντας σαν αποτέλεσμα την ενδεχόμενη διαρροή ατμών καυσίμου και κατά συνέπεια την διαρροή καυσίμου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει η αντικατάσταση της βάσης δοχείου αναρρόφησης καυσίμου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Toyota Ελλάς – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00 πμ έως 05:00 μμ).

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement