Οι ελπίδες για τον Μίκαελ Σουμάχερ – Η δήλωση του Ζαν Τοντ που ίσως αλλάξει τα δεδομένα

Advertisement

Η αλήθεια είναι πως ουδείς από το ευρύ κοινό γνωρίζει ποια ακριβώς είναι η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, τέσσερα χρόνια μετά το ατύχημα στις Άλπεις.

Η οικογένειά του δεν δίνει στοιχεία για την πορεία της υγείας του και μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν.

Η πιο πιθανή εκδοχή είναι πως ο Γερμανός ρέκορντμαν της Φόρμουλα 1 έχει επαφή με το περιβάλλον, αλλά ίσως να μην μπορεί να μιλήσει ή έστω να το κάνει με δυσκολία. Αυτά προκύπτουν από κάποιες φήμες που διαρρέουν κατά καιρούς.

Advertisement

Το τελευταίο διάστημα, όμως, υπάρχει μια κινητικότητα. Η ίδια η οικογένεια του «Σούμι» έδωσε τις προάλλες στη δημοσιότητα την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, που δεν προβλήθηκε ποτέ.

Σήμερα, η γερμανική εφημερίδα Bild φιλοξενεί συνέντευξη του παλιού αρχιμηχανικού της Ferrari και επιστήθιου φίλου του Σουμάχερ, του Ζαν Τοντ.

Ο Γάλλος επισκέπτεται συχνά τον Γερμανό στην Ελβετία και είπε: «Είμαι πάντοτε προσεκτικός όταν λέω κάτι γι’ αυτόν, όμως μπορώ να σας αποκαλύψω ότι είδα στην τηλεόραση το γκραν πρι της Βραζιλίας μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ».

Advertisement

Αναμφίβολα πρόκειται για μία είδηση που συνιστά και ευχάριστη εξέλιξη. Κι όλοι αναρωτιόμαστε πια, μήπως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να δούμε και πάλι τον Σουμάχερ σε καλή κατάσταση. Όλος ο κόσμος αρχίζει να ελπίζει πως η υγεία του είναι σε καλό επίπεδο.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement