Μεγάλη γκάφα από την ομάδα social media της Samsung [εικόνα]

Advertisement

H Samsung είναι η εταιρεία που από το 2010, οπότε και κυκλοφόρησε το Galaxy S1 είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του 2018 η Samsung κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις smartphones, κατέχοντας το 20,9%, με τη δεύτερη Huawei να βρίσκεται στο 15,8% και την τρίτη Apple να κατέχει το 12,1% της αγοράς.

Παρά ταύτα, φαίνεται ότι ο κορεατικός γίγαντας της τεχνολογίας καλείται να αντιμετωπίσει έναν «εσωτερικό πονοκέφαλο»: πώς θα πείσει τους υπαλλήλους της να σταματήσουν να χρησιμοποιούν iPhone! Mόλις πριν από μερικούς μήνες αποκαλύφθηκε ότι το υποκατάστημα της εταιρείας στη Νιγηρία προωθούσε το Galaxy S9 μέσω συσκευών της Apple.

Advertisement

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες της Samsung κάποιοι δεν φαίνεται να… βάζουν μυαλό. Δεν μπορεί αλλιώς να εξηγηθεί η γκάφα που έκανε η ομάδα που χειρίζεται τον λογαριασμό της Samsung στο Twitter στην Ινδία: ανέβασε σε ποστ μια σειρά εντυπωσιακών φωτογραφιών που είχε τραβήξει χρήστης του Galaxy A9, ωστόσο, το ποστ ανέβηκε από… iPhone, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Η ανάρτηση κατέβηκε σε χρόνο μηδέν και πλέον η Samsung αναζητά τρόπους να πείσει τους εργαζόμενούς της να μην χρησιμοποιούν για επαγγελματικούς λόγους κινητά της Apple…

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement