Τι διαμέρισμα μπορείτε να νοικιάσετε στην Αθήνα με 250 ευρώ [εικόνες]

Advertisement

Παρά την μεγάλη αύξηση που καταγράφουν οι τιμές ενοικίασης στην Αθήνα τους τελευταίους μήνες μια προσεκτική αναζήτηση μπορεί να αποκαλύψει ακόμη ευκαιρίες με μηνιαίο κόστος από 200 έως 20 ευρώ τον μήνα. Αρκεί βέβαια να μην έχει κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις.

Σε αυτό το εύρος τιμών μπορεί κάποιος να βρει προς ενοικίαση μικρά διαμερίσματα μεταξύ 30 και 50 τετραγωνικών μέτρων. Πέρα όμως από τις πολλές ημιυπόγειες και ισόγειες γκαρσονιέρες μπορούν να εντοπιστούν διαμερίσματα δεύτερου ορόφου και άνω, τα οποία είναι μικρά με ένα δωμάτιο και σαλόνι, παλιά αλλά σε καλή κατάσταση.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό που καθιστά ελκυστικά αυτά τα μικρά διαμερίσματα είναι η κοντινή απόσταση τους από σταθμούς μέσων σταθερής τροχιάς και ειδικά του ηλεκτρικού, καθώς οι περιοχές με φθηνά ενοίκια βρίσκονται πέριξ των σταθμών Κ. Πατησιών, Αγίου Ελευθερίου, Βικτώριας και Αττικής.

Advertisement

Πάντως ακόμη και στην ίδια περιοχή παρατηρούνται μεγάλες διαφοροποιήσεις σε τιμές ενοικίασης, οι οποίες διαμορφώνονται από πολλούς παράγοντες πέρα από την τοποθεσία, την ηλικία του κτηρίου και την εγγύτητά του στα μέσα μεταφοράς.

Οι υποψήφιοι ενοικιαστές κοιτούν για αυτόνομη θέρμανση και κουφώματα αλουμινίου προκειμένου να ξέρουν πως δεν θα «ξεφύγουν» οι λογαριασμοί ειδικά τον χειμώνα. Σημαντικό ρόλο παίζουν και τα κοινόχρηστα που θα πρέπει να καταβάλουν και βέβαια το αν υπάρχει θέση στάθμευσης.

Δείτε χαρακτηριστικές περιπτώσεις αγγελιών με 200-250 ευρώ τον μήνα:

Στα Πατήσια νοικιάζεται προς 250 ευρώ το μήνα διαμέρισμα 50 τμ πρώτου ορόφου
Προς 250 ευρώ το μήνα νοικιάζεται και ρετιρέ 50 τμ με βεράντα 40 τμ στον Άγιο Ελευθέριο
Στα Σεπόλια νοικιάζεται διαμέρισμα 38 τμ προς 230 ευρώ το μήνα
Διαμέρισμα 30 τμ στην Αγ. Μελετίου νοικιάζεται προς 220 ευρώ το μήνα

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement