Του έκλεψαν το αυτοκίνητο, το βρήκε η αστυνομία και το ίδιο βράδυ το ξαναέκλεψαν και από την αστυνομία!

Advertisement

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Leicestershire του Ηνωμένου Βασιλείου με πρωταγωνιστή ένα Audi RS3, την τοπική Αστυνομία και μια ομάδα θρασύτατων κλεφτών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα βράδυ ο Phil Chambers, επιχειρηματίας στη περιοχή, και η σύζυγός του ξύπνησαν μέσα στην νύχτα από φωνές κλεφτών που είχαν μπει μέσα στο σπίτι τους και αναζητούσαν τα κλειδιά από το Audi RS3 που είχε αγοράσει πρόσφατα.

Ο ίδιος περιέγραψε πως έγιναν τα πράγματα λέγοντας: «Mπήκαν από την πόρτα και άρχισαν να φωνάζουν «δώστε τα κλειδιά, ξέρετε γιατί είμαστε εδώ». Ήταν εφιάλτης».

Advertisement

Οι κλέφτες απείλησαν ότι θα τον χτυπήσουν και έτσι ο Chambers δεν είχε άλλη επιλογή από το να τους δώσει τα κλειδιά με αποτέλεσμα αυτοί θα κατευθυνθούν προς το αυτοκίνητο και να το κλέψουν.

Αμέσως ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε το περιστατικό και το ίδιο πρωί η Αστυνομία τον ενημέρωσε πως το αυτοκίνητό του έχει ήδη βρεθεί άθικτο αλλά χωρίς καθόλου βενζίνη και έχει μετακινηθεί σε χώρο ελέγχου των Αρχών για να γίνουν οι απαραίτητες τυπικές διαδικασίες και έρευνες.

Δυστυχώς όμως η υπόθεση πήρε άσχημη τροπή όταν το πρωί της επόμενης μέρας, η Αστυνομία πήρε τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη και τον ενημέρωσε πως το RS3 κλάπηκε εκ νέου, αυτή την φορά από τον χώρο που φυλασσόταν.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι διαρρήκτες είχαν ακόμη στην κατοχή τους τα κλειδιά και ήξεραν που θα βρίσκεται το αυτοκίνητο και έτσι πήγαν στο σημείο το βράδυ, του έβαλαν τη βενζίνη που έφεραν μαζί τους και έγιναν «καπνός», αφήνοντας μάλιστα πίσω τους το αυτοκίνητο με το οποίο ήρθαν εκεί.

Ο ιδιοκτήτης είπε: «O επικεφαλής των ερευνών ήταν μέσα στην ντροπή και προσπάθησε να απολογηθεί. Εγώ του είπα έχει καταντήσει όλη η υπόθεση ένα ανέκδοτο. Ο καημένος δεν ήξερε τι να πει».

Το τοπικό τμήμα συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του Audi RS3.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement