Ο «Μaster Chef» Γιάννης Αποστολάκης είναι ο γιος του ναυάρχου Αποστολάκη που ανέλαβε το ΥΠΕΘΑ

O ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης φέρεται να έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του

Advertisement

Ο νέος ΥΠΕΘΑ μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου είναι ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Όσοι δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική, αλλά ήταν φαν του Master Chef ίσως βρουν ενδιαφέρουσα μια πληροφορία στο βιογραφικό του ναυάρχου που αναφέρει πως έχει δύο γιους.

Ο ένας από τους δυο γιους του είναι ο Γιάννης Αποστολάκης, ο νεαρός σεφ που έγινε διάσημος μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι μαγειρικής.

Advertisement

Ο Γιάννης Αποστολάκης έγινε γνωστός από τον πρώτο κύκλο του MasterChef, το οποίο προβλήθηκε το 2010.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκπομπές μαγειρικής. Αυτή την περίοδο συμπαρουσιάζει μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο την εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» στον ΣΚΑΙ και ετοιμάζεται να επιστρέψει ως coach των παικτών στον τρίτο κύκλο του Master Chef.

Advertisement

O ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης φέρεται έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και είχε στηρίξει την απόφασή του να συμμετάσχει στο Master Chef.

Στα πρώτα βήματα της καριέρας του, ο Γιάννης Αποστολάκης είχε δηλώσει για την οικογένειά του: «Δεν είχαμε τα τρελά λεφτά στο σπίτι, αλλά ποτέ δεν μας έλειψαν τα βασικά αγαθά. Μπορεί να μην είχα τα χιλιάδες παιχνίδια που ήθελα και ζητούσα, αλλά είχαμε όσο ακριβώς χρειαζόμασταν.

Δεν με κακόμαθαν οι γονείς μου -και ευτυχώς, δηλαδή. Ο πατέρας μου είναι ναυτικός και η μητέρα μου έχει μια σχολή με καταδύσεις στο Ρέθυμνο -κανονικοί άνθρωποι, νορμάλ εισοδήματα. Νιώθω πολύ τυχερός για την οικογένειά μου, γιατί με μεγάλωσαν με καλές αρχές και πρότυπα. Αν και ως παιδί ήμουν… κάπως».

Advertisement

Πριν από το «Master Chef», ο Γιάννης Aποστολάκης σπούδαζε στα Χανιά μηχανικός φυσικών πόρων και περιβάλλοντος, αλλά εγκατέλειψε τη σχολή στα τρία χρόνια για να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Παράλληλα, τα καλοκαίρια δούλευε ως skipper (καπετάνιος ιστιοπλοϊκών μέχρι 50 πόδια) και σε ιστιοπλοϊκά ως μάγειρας. Επίσης, από τα 12 του χρόνια εργαζόταν στην επιχείρηση που έχει η οικογένειά του στο Ρέθυμνο.

Όταν ήταν μικρός, ήθελε να γίνει αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, αλλά στα 16 του άρχισε να να μπαίνει στην κουζίνα και τον κέρδισε η μαγειρική.

[lifo]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement