Ο Ραφαέλ Ναδάλ ανοίγει ακαδημία τένις στην Ελλάδα

Advertisement

Φανερά ενθουσιασμένος ο θρυλικός παίκτης του τένις, Ραφαέλ Ναδάλ ανακοίνωσε πρόσφατα πως τον Απρίλιο πρόκειται να ανοίξει το νέο κέντρο τένις στο συγκρότημα Sani Resort, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Οι εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν οκτώ χωμάτινα γήπεδα με προγράμματα διαθέσιμα για παίκτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.

Ο ίδιος ο αθλητής δήλωσε σχετικά με την απόφασή του αυτή: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνουμε επίσημα την έναρξη λειτουργίας ενός νέου Rafa Nadal Tennis Centre στην Ελλάδα, καθώς εδραιώνει το έργο παγκόσμιας επέκτασης της Ακαδημίας».

Advertisement

Στη συνέχεια ευχαρίστησε το Sani Resort για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στην ομάδα του, ενώ συμπλήρωσε πως είναι βέβαιος πως αυτή η συνεργασία θα είναι πετυχημένη και θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους οπαδούς του τένις, τους οποίους κάλεσε να απολαύσουν τη νέα υπέροχη εγκατάσταση.

Στόχος του κέντρου είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας προπονητική εκπαίδευση ώστε οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της περιοχής να μπορούν να παίζουν και να λαμβάνουν μαθήματα προσαρμοσμένα στο επίπεδο τους.

Το κέντρο πρόκειται να εφαρμόσει τις τεχνικές που εφαρμόζουν ο κορυφαίος τενίστας και ο προπονητής του.

Advertisement

Να σημειωθεί πως το Sani Resort στη Χαλκιδική θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς διακοπών στη Μεσόγειο. Τα εγκαίνια θα γίνουν τον Απρίλιο. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο διάσημος αθλητής εγκαινίασε τα κέντρα που κατασκεύασε στο Costa Mujeres, στα βόρεια του Κανκούν του Μεξικό.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement