Σε αυτό το κρουαζιερόπλοιο απαγορεύονται τα παιδιά -Εχει ησυχία και είναι ό,τι πιο ντιζαϊνάτο έχετε δει [εικόνες]

Ξεκινά δρομολόγια το 2020

Advertisement

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο μόνο για ενήλικες του Ρίτσαρντ Μπράνσον, Virgin Voyages, ξεκινά σε λίγο καιρό τα δρομολόγιά του και οι καμπίνες δεν θυμίζουν σε τίποτα όσα ξέρουμε.

Το Scarlet Lady, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που θα ξεκινήσει τα ταξίδια του το 2020 μόνο για ενήλικες, θα είναι εξοπλισμένο με μια σειρά υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων εστίασης και ποτών για περιπετειώδεις ταξιδιώτες.

Αλλά στο τέλος της βραδιάς, οι επιβάτες θα μπορούν να επιστρέψουν στα δωμάτιά τους, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν όλες τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου, σύμφωνα με την εταιρεία.

Advertisement

«Δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε το γνωστό παλιό κουτί μιας κρεβατοκάμαρας, που οι ναυτικοί μας χρησιμοποιούσαν μόνο για ύπνο, θέλαμε να αναμορφώσουμε όλη την εμπειρία της καμπίνας» λέει ο Ντι Κούπερ, αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Virgin Voyages, σε δελτίο Τύπου.

Advertisement

Κάθε καμπίνα είναι εξοπλισμένη με ένα χειροποίητο και ντιζαϊνάτο «Seabed», το οποίο η Virgin περιγράφει ως το «πρώτο κρεβάτι καμπίνας που μεταμορφώνεται» και έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνεις τις συγκεντρώσεις φίλων στα δωμάτια.

Advertisement

«Το κόνσεπτ του Seabed προέρχεται από την φιλική προς το χρήστη φύση της κρουαζιέρας και δίνει στους επιβάτες περισσότερο χώρο για κοινωνικές συναναστροφές» σύμφωνα με το δελτίο Τύπου. Επίσης, εξαλείφει την «αμηχανία» του να μην έχεις χώρο και να αναγκάζονται οι επισκέπτες να κάθονται στο κρεβάτι.

Advertisement

Οι καμπίνες διαθέτουν επίσης ένα σύστημα φωτισμού που θα προσαρμόζεται αυτόματα για να «επαυξάνουν την ώρα της ημέρας ανάλογα με το πού βρίσκεται το πλοίο στον κόσμο».

Advertisement

Ακόμη, πολιτική του πλοίου θα είναι να μην δίνονται φιλοδωρήματα, όπως ανακοίνωσε η Virgin την Δευτέρα ενώ το κρουαζιερόπλοιο θα διαθέτει 1.330 καμπίνες και 78 σουίτες «RockStar», με το 93% των καμπινών θα προσφέρουν θέα στον ωκεανό. Επίσης, το 86% θα διαθέτει και βεράντα.

Advertisement

Υπάρχουν επίσης, ειδικά δωμάτια για γκρουπ, τα οποία διαθέτουν 4 κουκέτες τύλου «σαλέ» και καμπίνες ειδικά σχεδιασμένες για μοναχικούς ταξιδιώτες.

Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν με την Virgin Voyages θα έχουν να επιλέξουν από μια εντυπωσιακή ποικιλία δρομολογίων από το 2020 που ξεκινούν τα ταξίδια.

View this post on Instagram

Advertisement

Drinks on deck, sun in the sky, toes in the water. Our Aquatic Club 😎

A post shared by Virgin Voyages (@virginvoyages) on

«Έχουμε δρομολόγια που προσφέρουν μια αίσθηση από τον πολιτισμό και την ιστορία της κάθε χώρας και πάνω από όλα προσφέρουν αυτό το αίσθημα ξεγνοιασιάς που έχει κανείς μόνο όταν κάνει διακοπές» λέει η Νταϊάνα Μπλοκ Γκαρσία, αντιπρόεδρος της ανάπτυξης των δρομολογίων.

Για παράδειγμα, το ταξίδι Havana After Dark, διάρκειας 4 ή 5 διανυκτερεύσεων, επιτρέπει στους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν τον πολιτισμό της Κούβας, συμπεριλαμβανομένης μιας διανυκτέρευσης στην πρωτεύουσα.

Advertisement

Το Mayan Sol, 5 νυχτών, στην Costa Maya του Μεξικού, επιτρέπει στους ταξιδιώτες να αποβιβαστούν για να εξερευνήσουν αρχαία ερείπια και να βουτήξουν στους κοραλλιογενείς υφάλους.

Advertisement

Να σημειωθεί πως όλα τα ταξίδια αναχωρούν από το Μαϊάμι ενώ οι κρατήσεις για το πλοίο Scarlet Lady, με πρώτη ημερομηνία αναχώρησης στις 14 Φεβρουαρίου, έχουν ξεκινήσει.

Πηγή:iefimerida.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement