«Όταν παίζουν όλοι, κερδίζουμε όλοι». H συγκινητική ιστορία φιλίας δύο ιδιαίτερων αγοριών που παίζουν σε διαφήμιση βιντεοπαιχνιδιού [βίντεο]

Advertisement

Ο Όουεν και ο Γκάναρ, δύο εννιάχρονα αγόρια από το Τέξας, έκαναν τις καρδιές εκατομμυρίων τηλεθεατών να «λιώσουν» στο ημίχρονο του Super Bowl.

Στη νέα διαφήμιση του Xbox Adaptive Controller, τα δύο αγοράκια δείχνουν τη φιλία τους.

Περνούν το μήνυμα της συμμετοχικότητας, όπως και τα άλλα παιδιά με ειδικές ικανότητες που εμφανίζονται στο διαφημιστικό, για την προβολή του οποίου στο Super Bowl η Microsoft πλήρωσε 5 εκατομμύρια/30 δευτερόλεπτα.

Advertisement

Ο τηλεοπτικός σταθμός nbc dfw αναφέρει, ότι ο Γκάναρ και ο Όουεν είναι κολλητοί φίλοι από τότε που πήγαιναν νηπιαγωγείο.

Ο Όουεν πάσχει από μια σπάνια γενετική διαταραχή, που ονομάζεται σύνδρομο Εσκομπάρ και προκαλεί προβλήματα στους μύες και στις αρθρώσεις.

Για αυτό παίζει με το ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά με κινητικά προβλήματα Xbox Adaptive Controller.

Advertisement

«Μέχρι τώρα έχει υποβληθεί σε 33 διορθωτικές χειρουργικές επεμβάσεις για να διορθώσει τους αστραγάλους και τα γόνατά του, ενώ πολλές από αυτές ήταν και στην σπονδυλική του στήλη», δήλωσε η μητέρα του, Έρικα Σίρμονς.

Λίγους μήνες πριν, ένας φίλος έστειλε μέιλ στην μαμά του, Έρικα, σχετικά με μια οντισιόν για τηλεοπτική διαφήμιση. Λίγο αργότερα, και τα δύο αγόρια έκαναν συνέντευξη μέσω Skype, εγκρίθηκαν και πήγαν στο Βανκούβερ για το γύρισμα του διαφημιστικού.

Ο Γκάναρ είναι ο προστάτης του Όουεν.

Όταν κάποιος του είπε ότι πρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερο παιδί για να κάνει παρέα με τον Όουεν, ο Γκάναρ του απάντησε: «Όχι, ο Όουεν είναι ο ιδιαίτερος και είμαι τυχερός που είναι φίλος μου».

Advertisement

Το μήνυμα που θέλησαν να περάσουν τα παιδιά μέσα από το διαφημιστικό για το Xbox Adaptive Controller, είναι πως, όταν παίζουν όλοι, κερδίζουμε όλοι.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement