Ζητείται άτομο για να ταξιδεύει με πολυτελή κρουαζιερόπλοια σε όλο τον κόσμο – Μισθός ικανοποιητικός

Advertisement

Μία αγγελία για «ταξιδιάρες ψυχές» δημοσίευσε η Royal Caribbean και αμέσως έκανε το γύρο του διαδικτύου, κυρίως λόγω του job description: ζητείται άτομο να ταξιδεύει στον κόσμο και να εξερευνεί όλο τον πλανήτη – κυρίως τα μέρη στα οποία φτάνουν τα κρουαζιερόπλοια της εταιρίας – και στη συνέχεια να ποστάρει τις εμπειρίες του με βίντεο και φωτογραφίες στo Instagram.

O «shore explorer» θα ταξιδεύει δωρεάν με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Ανάμεσα στις τοποθεσίες που θα επισκεφτεί θα είναι το ιδιωτικό νησί της εταιρίας στην Καραϊβική «για μια τέλεια ημέρα στο CocoCay» αλλά και μαγικούς προορισμούς, μεταξύ άλλων η Αλάσκα, η Ιαπωνία, η Νορβηγία και το Ντουμπάι.

«Ψάχνουμε έναν άνθρωπο με αδρεναλίνη, πεινασμένο για περιπέτεια αλλά να έχει μια μοναδική ικανότητα να απαθανατίσει μια στιγμή και να πει μέσα από μία φωτογραφία μία ιστορία. Προσφέρουμε ήδη μία τεράστια γκάμα μοναδικών εμπειριών στα πακέτα διακοπών μας, όπως ράφτινγκ, πεζοπορία σε παγετώνες και βόλτες με αερόστατο και ελπίζουμε ότι ο υποψήφιος θα πάει το ακτοπλοϊκό πρόγραμμα εκδρομών μας στο επόμενο επίπεδο» δήλωσε εκπρόσωπος της Royal Caribbean.

Advertisement

Για όλα αυτά, ο επιλαχών ή η επιλαχούσα θα πληρώνεται με 2.616 δολάρια την εβδομάδα, με όλα τα έξοδα (εισιτήρια, διαμονή και διατροφή) πληρωμένα.

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αλλά»: η αγγελία αφορά μόνο τους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement