Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι – Η απολογία του γνωστού παρουσιαστή για τη διακίνηση στο εστιατόριο

Απολογήθηκε και ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος

Advertisement

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου διεξάγεται η δίκη για το κύκλωμα κοκαΐνης το οποίο με έδρα το γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι, απολογήθηκε σήμερα γνωστός παρουσιαστής του οποίου το όνομα έχει εμπλακεί στην υπόθεση.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση όταν αποκαλύφθηκε το 2017 καθώς σε ατζέντες και συνομιλίες που σχετίζονταν με την υπόθεση υπήρχαν πολλά γνωστά ονόματα κοσμικών και γνωστών Αθηναίων.

Ο παρουσιαστής ήταν μέτοχος του εστιατορίου το οποίο ήταν το σποτ διακίνησης κοκαΐνης στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Advertisement

Ωστόσο, ο παρουσιαστής ενώπιον του δικαστηρίου ανέφερε ότι δεν γνώριζε τίποτα για διακίνηση ναρκωτικών στην επιχείρηση.

Υποστήριξε πως αν είχε καταλάβει πως γίνονταν διακίνηση θα είχε αποχωρήσει αμέσως από την επιχείρηση.

Πρόσθεσε πως δεν είχε καν ανάμιξη στην οικονομική διαχείριση του εστιατορίου αλλά ούτε και φυσική παρουσία καθώς πήγαινε μια-δυο φορές το μήνα για φαγητό και μέχρι εκεί.

Advertisement

Δήλωσε πως μετά από πρόταση γνωστής ηθοποιού κατέβαλε ως επένδυση το ποσό των 60.000 ευρώ για να μπει ως μέτοχος στην επιχείρηση.

«Δεν έλαβα ποτέ κέρδη. Μου είχε πει (η ηθοποιός) ότι απόσβεση γίνεται στα τρία χρόνια και τότε θα πάρω λεφτά. Δεν πήρα μία, ούτε ένα ευρώ μέχρι σήμερα..», είπε.

«Έχω πικρία από αυτή την ιστορία αλλά δεν είναι για το οικονομικό. Με πείραξε όλο αυτό που έγινε. Δεν βρίσκομαι εδώ σήμερα για τα χρήματα που έχασα αλλά για την κατηγορία που αντιμετωπίζω. Βρέθηκα για πρώτη φορά σε φυλλάδες, σε εφημερίδες…», δήλωσε κάνοντας λόγο για επαγγελματικό και ηθικό κόστος.

Advertisement

«Ό,τι έκανα το έκανα μόνος μου για δική μου χρήση», είπε ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος και μέτοχος του καταστήματος. Και αυτός επιβεβαίωσε πως ο παρουσιαστής δεν είχε καμία ανάμειξη με ναρκωτικά. Κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν γινόταν διακίνηση ναρκωτικών μέσα στο εστιατόριο.

«Πήγαινε πολύ καλά έρχονταν διάσημοι πολιτικοί και αλλά πρόσωπα, έγινε ξακουστό σε όλη την Ελλάδα, έχει τύχει να κεράσω ναρκωτικά θαμώνες. Με έπαιρναν τηλέφωνο, με ρωτούσαν πού θα είμαι το βράδυ και τους έλεγα στο μαγαζί και μου έλεγαν «πάρε και κάτι να πιούμε». Δεν το κάναμε έτσι που να γίνεται αντιληπτό, δεν ισχύει η κατάθεση που έχει δοθεί στην ανάκριση ότι πήγαινα στα τραπέζια κι έλεγα «αν θέλετε κάποιο ναρκωτικό το έχουμε».

Οι απολογίες των κατηγορουμένων θα συνεχιστούν στις 5 Μαρτίου.

[lifo]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement