Πίνει κάθε μέρα τα ούρα του και δηλώνει υγιέστατος! [εικόνες]

Advertisement

Ο 37χρονος Fabian Farquharson έχει πιει μέχρι σήμερα δεκάδες λίτρα από τα… ούρα του, αφού είναι μια καθημερινή του συνήθεια εδώ και τρία χρόνια!

Και, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, το να πίνει τα ούρα του είτε “φρέσκα”, είτε μετά από… ωρίμανση ενός μηνός (!) τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα στην υγεία του, με βελτιωμένη ψυχική διάθεση και πιο έξυπνο.

Λέει τα ούρα έχουν γεύση σαν «πικρή μπίρα τύπου ale», σε περίπτωση που αναρωτιέστε!

Advertisement
Περήφανος με δυο μπουκάλια από τα ούρα του, σοδειάς… ενός μηνός περίπου

Ο Fabian, που κατοικεί στο Σέφιλντ της Αγγλίας, δήλωσε: «Εξέταζα περιπτώσεις για εναλλακτική ιατρική, όταν διάβασα για την κατανάλωση “ώριμων” ούρων. Υπήρξα ανέκαθεν ανοιχτόμυαλος για τέτοια πράγματα, γι’ αυτό και αποφάσισα να το δοκιμάσω και να πίνω τα φρέσκα ούρα μου.

Είχαν γεύση σαν πικρή μπίρα τύπου ale, αλλά δεν και τόσο δυνατή γεύση τελικά και έτσι δεν είχα κανένα πρόβλημα να τελειώσω το ποτήρι.

Περίπου μισή ώρα αργότερα άρχισα να νιώθω εκπληκτικά και έσφυζα από ενέργεια. Τώρα δεν περνάει μέρα χωρίς να πιω τα ούρα μου και το ίδιο θα το συνιστούσα σε όλους.

Advertisement

Με το πέρασμα του χρόνου η γεύση έγινε πολύ πιο ήπια και τώρα μου μοιάζει σχεδόν σαν νερό. Και όσο συνεχίζω, παρατηρώ μια αύξηση στην ψυχική μου ικανότητα, αισθάνομαι πιο έξυπνα, ικανός να συγκεντρωθώ καλύτερα και η γενική ευημερία μου είναι ανεβασμένη».

Η αυτοσχέδια εγκατάσταση που έχει φτιάξει για την ωρίμανση των ούρων του και την μέτρηση του ph τους

Αφότου… βεβαιώθηκε για τα οφέλη από το να πίνει τα ούρα του, ο Fabian άρχισε να πειραματίζεται και με την… ωρίμανσή τους για διάστημα ενός μηνός, ή έως ότου τα ούρα φτάσουν σε επίπεδο pH 9, που, σύμφωνα με τον ίδιο, σημαίνει ότι πολλαπλασιάζει την επίδρασή τους.

Εξηγώντας τη διαδικασία, ο Fabian δήλωσε: “Αποθηκεύω τα ούρα μου σε γυάλινα δοχεία, αναγράφω την ημερομηνία και στη συνέχεια τα αφήνω για περίπου 30 ημέρες. Σε αυτό το διάστημα τα ούρα γίνονται πιο αλκαλικά και τα οφέλη τους μεγεθύνονται”.

[iatropedia]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement