Πώς να αποκτήσεις 10.000 followers στο Instagram χωρίς να πληρώσεις -Oι 5 στρατηγικές κινήσεις

Μια γυναίκα περιγράφει στο Inc.com πώς κατάφερε να αποκτήσει 10Κ followers στο Instagram χωρίς να πληρώσει.

Advertisement

Eγιναν μέρος της καθημερινότητάς μας, προέκταση των κοινωνικών σχέσεων, εργαλείο δουλειάς. Πολλές επιχειρήσεις βασίζουν πια όλη τους την επικοινωνιακή πολιτική στα social media.

Είναι γεγονός ότι πολλοί χρήστες των social media και ιδίως του Instagram έχουν πάθει μια εμμονή με το πόσα like και followers θα συγκεντρώσουν στο προφίλ τους.

Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω, έφηβοι και ενήλικες, που παρακολουθούν τα social media και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανεβάσουν τη δημοτικότητα του προφίλ τους.

Advertisement

Ολοι κυνηγούν like και followers καθώς υπάρχει μια φιλοσοφία πίσω από αυτό. Οταν κανείς βλέπει πολλούς followers και μεγάλη δραστηριότητα στα retweets υποθέτει ότι αυτό το πρόσωπο είναι σημαντικό.

O καθένας θέλει να δει τα like, τις προβολές και τους οπαδούς/followers του στα ύψη. Τα στοιχεία αυτά είναι η κύρια μέτρηση της επιρροής και της αναγνώρισης.

Μια γυναίκα περιγράφει στο Inc.com πώς κατάφερε να αποκτήσει 10Κ followers στο Instagram χωρίς να πληρώσει.

Advertisement

Η Amy Morin, συγγραφέας βιβλίων αυτοβελτίωσης, ακολούθησε 5 στρατηγικές κινήσεις και μας τους παρουσιάζει:

1. Εστιάστε σε ένα συγκεκριμένο θέμα και βρείτε πού θέλετε να δώσετε προσοχή

Δημιουργήστε ένα προφίλ που να εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Με αυτόν τον τρόπο όταν όσοι σας ακολουθούν μπαίνουν στο λογαριασμό σας, θα έχουν συγκεκριμένες προσδοκίες από αυτό που θέλουν να δουν.

Το να ανεβάζετε μπερδεμένες κατηγορίες φωτογραφιών δεν είναι και τόσο καλό. Πού θέλετε να εστιάσετε; Σε τοπία; Σε μόδα; Σε φαγητό;

Advertisement

Χρησιμοποιήστε φωτογραφίες παρόμοιου στιλ και τα ίδια φίλτρα προκειμένου να δημιουργήσετε ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Να είστε δημιουργικοί, αλλά να υπάρχει ένα κεντρικό θέμα.

2. Κάντε διαγωνισμούς και προσφέρετε δώρα

Ενας τρόπος για να κερδίσετε περισσότερους followers, είναι η διεξαγωγή ενός διαγωνισμού στο προφίλ σας. Δώστε ένα δώρο στον νικητή του διαγωνισμού και σίγουρα το προφίλ σας θα αποκτήσει περισσότερους οπαδούς.

3. Χρησιμοποιήστε τα hashtag αποτελεσματικά και προσοχή στις λεζάντες

Είναι σημαντικό να περνάτε λίγο χρόνο προσπαθώντας να βρείτε την κατάλληλη λεζάντα για την κάθε φωτογραφία που ανεβάζετε και να εντυπωσιάζετε το κοινό σας. Για να είναι κάθε ποστ που κάνετε επιτυχημένο, η λεζάντα που βάζετε και τα hashtag που χρησιμοποιείτε πρέπει να ταιριάζουν με το θέμα της φωτογραφίας.

Advertisement

4. Δημιουργήστε βίντεο

Εκτός από φωτογραφίες, μπορείτε να ανεβάζετε βίντεο που να ταιριάζουν με το στιλ του προφίλ σας. Παρόλο που το βίντεο κρατάει λίγο, είναι ακόμα τόσο συναρπαστικό!

Η απόσπαση βίντεο ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί να σας βοηθήσει να αναζωογονήσετε τη ροή σας και να σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε περιεχόμενο που δεν θα είχε νόημα στη μορφή φωτογραφίας.

5. Δημοσιεύστε με συνέπεια

Ανεξάρτητα από τον αριθμό των οπαδών σας, δημοσιεύστε με συνέπεια. Με αυτό τον τρόπο θα εμφανίζεται το προφίλ σας τακτικά στους followers. Είναι σημαντικό οι followers σας να γνωρίζουν πότε περίπου να περιμένουν μία νέα φωτογραφία από εσάς.

Advertisement

Οπότε καλό είναι να δημοσιεύετε μια συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα. Το κάθε πότε και τι ώρα ανεβάζετε τα posts σας είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που όλοι παραμελούν. Ανεβάστε μέχρι 2 posts την ημέρα και όχι παραπάνω.

[bovary]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement