Κώστας Ευριπιώτης: Eκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές μας – Το μήνυμα των γιων του

Advertisement

Ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Ευρυπιώτης, που μεταξύ άλλων έγινε αγαπητός στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική επιτυχία «Της Ελλάδος τα παιδιά» δίνει την πιο σκληρή μάχη για τη ζωή του, στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα όπου νοσηλεύεται από τα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο ηθοποιός, που επί 30 χρόνια έφτιαχνε το κέφι τον κόσμο χαρίζοντας άπλετο γέλιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται.

Στο πλευρό του σταθερά βρίσκονται οι δύο γιοι του, η πρώην σύζυγός του και καλοί φίλοι της οικογένειας.

Advertisement

Oι γιοι του, που βρίσκονται σταθερά στο προσκέφαλό του από την πρώτη στιγμή, έκαναν μια ανάρτηση στο προφίλ του ηθοποιού στο Facebook και συγκίνησαν, ενώ εξέφρασαν και τον θυμό τους για όσους εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές της οικογένειάς τους:

«Εμείς και η μητέρα μας θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους του πατέρα μας που καθημερινά στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης σε εκείνον αλλά και σε όλη την οικογένειά μας, αλλά και να καταδικάσουμε κάθε κίνηση που γίνεται από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, αναρτώντας δημοσιεύσεις που προσβάλλουν και τον ίδιο τον πατέρα μας αλλά και την οικογένειά μας, με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη. Παρακαλούμε το σεβασμό σας στις πολύ δύσκολες αυτές ώρες

Advertisement

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, όσοι πηγαίνουν στο νοσοκομείο, γνωρίζοντας την μεγάλη πίστη που έχει στον Θεό ο αγαπημένος ηθοποιός, αφήνουν στο προσκεφάλι του εικονίτσες και σταυρουδάκια προσπαθώντας κι εκείνοι να νιώσουν ότι έτσι δίνουν κουράγιο στον αγαπημένο τους άνθρωπο. Πρόσφατα τον επισκέφθηκε και ο πνευματικός του ο οποίος τον κοινώνησε.

Η περιπέτεια της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο περίπου. Ο ηθοποιός ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο του παρουσιάστηκε στο κεφάλι. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Advertisement
Θέατρο Αθηνά-Παρασκήνια φωτογράφισης «Πολυτεχνίτης & ερημοσπίτης / Ευριπιώτης-Πούλης-Κωνσταντινίδης (NDP photo)

«Στις πρόβες άρχισε να φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού είχε έντονους πονοκεφάλους και ξεχνούσε τα λόγια του ρόλου του. Έτσι χρειάστηκε να πάει στον γιατρό να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που έπρεπε να νοσηλευτεί και αμέσως να χειρουργηθεί. Καταλαβαίνετε ότι όταν συμβαίνουν τέτοια ξαφνικά με την υγεία μας, η αγωνία όλων φτάνει στο ζενίθ. Κι αυτό που μετράει πλέον δεν είναι η δουλειά, αλλά το πως θα ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ο Κώστας είναι παλικάρι», είχε αποκαλύψει πηγή στην εφημερίδα Espresso.

[ethnos]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement