Serial Killer Κύπρου: Υπήρχε βίντεο με τις βαλίτσες από το 2017 – Κατέγραφαν αλλά δεν ήξεραν

Νέα στοιχεία για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το νησί

Advertisement

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τον serial killer στην Κύπρο. Την ώρα που οι διωκτικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 35χρονος ίλαρχος να ομολογήσει και άλλες δολοφονίες, ένα βίντεο κάνει τον γύρο των social media.

Πρόκειται για εικόνες από την «Κόκκινη Λίμνη», στο Μιτσερό, τον Ιούλιο του 2017, όπου μεταξύ άλλων εμφανίζονται και βαλίτσες σε κοινή θέα, μέσα στη λάσπη, καθώς τα νερά είχαν αποτραβηχτεί σε σχέση με ό,τι ισχύει αυτήν την περίοδο που οι ερευνητές προσπαθούν να της ανασύρουν από τον βυθό.

Ωστόσο, ο άνθρωπος που τράβηξε τα συγκεκριμένα πλάνα, δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Τα πάντα, όμως, άλλαξαν όταν ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για την αιμοσταγή δράση του serial killer.

Advertisement

Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με δημοσίευμα στο politis.com.cy, οι βαλίτσες αυτές να έκρυβαν στο εσωτερικό τους θύματα του 35χρονου.

Όπως έχει ήδη παραδεχτεί ο κατηγορούμενος, στον συγκεκριμένο χώρο είχε πετάξει τα πτώματα της 36χρονης και της 8χρονης κόρης της από τη Ρουμανία (σ.σ. είχαν εξαφανιστεί τον Σεπτέμβριο του 2016).

Παράλληλα, υποστήριξε ότι στην «Κόκκινη Λίμνη» υπάρχει ακόμα μια βαλίτσα με το πτώμα 29χρονης, την οποία δολοφόνησε τον Δεκέμβριο του 2017. Ήδη, έχουν εντοπιστεί δύο βαλίτσες, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κρύβουν τουλάχιστον δύο πτώματα.

Advertisement

Από το πρωί της Κυριακής του Πάσχα έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ανάσυρσή τους στην επιφάνεια, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων μέσα στην «Κόκκινη Λίμνη».

Από 01.20 και μετά…

[athensvoice]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement