Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει από την Τζαμάικα (με αγάπη) το 2020 – Αποκαλύφθηκε η υπόθεση της ταινίας

Advertisement

Οι παραγωγοί του θρυλικού «007» αποκάλυψαν πολλά στοιχεία για το καστ και την υπόθεση της 25ης ταινίας της σειράς.

Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση από την βίλα του Ian Fleming στην Τζαμάικα, οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ αποκάλυψαν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την 25η ταινία του θρυλικού «007».

Μπορεί ο τίτλος της ταινίας να παραμένει μυστήριο, όμως οι παραγωγοί Barbara Broccoli και Michael G. Wilson αποκάλυψαν το καστ ηθοποιών που θα πλαισιώσει τον Daniel Craig.

Advertisement

Η νέα ταινία θα περιλαμβάνει αρκετές επιστροφές γνώριμων προσώπων, όπως τον Jeffrey Wright που θα υποδυθεί για τρίτη φορά τον Αμερικάνο πράκτορα Felix Leiter.

Στην πέμπτη και τελευταία ταινία του Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφουν επίσης οι Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux και Ben Whishaw, ενώ στα νέα πρόσωπα συγκαταλέγονται οι  Lashana Lynch, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Dencik και Dali Benssalah.

Advertisement

Τον εχθρό του Μποντ στην νέα ταινία θα ενσαρκώσει ο βραβευμένος με Όσκαρ Rami Malek, ο οποίος σε βίντεο μήνυμα του από την Νέα Υόρκη υποσχέθηκε πως θα «φροντίσει» να κάνει την ζωή του Τζέιμς Μποντ δύσκολη.

Παράλληλα αποκαλύφθηκε η υπόθεση της ταινίας, που θέλει τον Μποντ να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή στην Τζαμάικα.

Όλα όμως αλλάζουν όταν ο παλιός φίλος του και σύνδεσμος στην CIA Felix Leiter εμφανίζεται για να ζητήσει βοήθεια.

Advertisement

Η αποστολή τους να απελευθερώσουν έναν απαχθέντα επιστήμονα γίνεται απρόσμενα πιο πολύπλοκη, όταν μπλέκεται ένας σατανικός εχθρός με μια νέα επικίνδυνη τεχνολογία.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας Cary Fukunaga, έχουν ήδη γυριστεί σκηνές στην Νορβηγία, ενώ τα γυρίσματα μετά την Τζαμάικα θα συνεχιστούν στα Pinewood Studios της Αγγλίας και στην Ματέρα της Ιταλίας.

Η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της τον Απρίλιο του 2020.

[clickatlife]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement