Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ βγαίνει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο

Advertisement

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο “Schumacher” και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του έτους.

Η οικογένεια του Michael Schumacher έχει δώσει τις σχετικές άδειες, με τους βραβευμένους Γερμανούς κινηματογραφιστές Michael Wech και Hanns-Bruno Kammertons να βρίσκονται πίσω από το ντοκιμαντέρ.

Οι δυο τους έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν για τα ντοκιμαντέρ του αστέρα του τένις Boris Becker και του μουσικού Udo Jurgens.

Advertisement

Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε σπάνιες συνεντεύξεις μελών της οικογένειας του Schumacher, αλλά και σπάνιο αρχειακό υλικό που δεν έχει δημοσιευθεί μέχρι σήμερα.

Αυτά θα πλαισιωθούν από τα 50στα γενέθλια του Schumacher, αλλά και από τις εκδηλώσεις της 25ης επετείου από το πρώτο πρωτάθλημα οδηγών του Γερμανού στην Formula 1 (1994).

Η Sabine Kehm, η εκπρόσωπος της οικογένειας του Schumacher, δήλωσε:

Advertisement

«Η εξαιρετική καριέρα του Michael αξίζει να εορταστεί 25 χρόνια μετά την επίτευξη του πρώτου από τους επτά τίτλους του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Είμαστε ευτυχείς ότι αυτή η ταινία είναι στα χέρια τόσο φιλόδοξων και ευαίσθητων επαγγελματιών.»

Την παραγωγή του ντοκιμαντέρ την έχουν αναλάβει οι εταιρίες B | 14 FILM (των Benjamin Seikel και Vanessa Nocker) και DCM, ενώ την παγκόσμια προώθηση του την έχει αναλάβει η Rocket Science. Το ντεμπούτο του ντοκιμαντέρ θα γίνει στο περιθώριο του φετινού Φεστιβάλ των Καννών.

«Το ντοκιμαντέρ θα εξερευνήσει τις πτυχές αυτού του περίπλοκου ανθρώπου – τον ανελέητο οδηγό Formula 1, το φιλόδοξο αγόρι γεμάτο όνειρα, τον προσγειωμένο μηχανικό, τον ομαδικό παίκτη και τον αφοσιωμένο φίλο και πατέρα» αναφέρει η ανακοίνωση της Rocket Science.

[autoblog]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement