MasterChef: Αυτοί οι δύο παίκτες πέρασαν στον τελικό

Ο αποψινός ημιτελικός του MasterChef, ανέδειξε τους δύο φιναλίστ που θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής

Advertisement

Ο αποψινός ημιτελικός του MasterChef, ανέδειξε τους δύο φιναλίστ που θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Μανώλης Σαρρής, ο Χρήστος Μπάρκας και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη σήκωσαν το τελευταίο Mystery Box της σεζόν και κλήθηκαν να μαγειρέψουν με μία πληθώρα υλικών: χοιρινά μάγουλα, πιπέρι σετσουάν, παστράμι, σχινόπρασο, πράσο, τυρί Νιβατό, φιστίκι Αιγίνης, γίγαντες, φρέσκα φασολάκια, φρέσκο κρεμμύδι, θυμάρι, ντομάτα, πράσινο μήλο, κάρδαμο, λάιμ, μύδια, γλυκοπατάτα, μπέιμπι τζεμ και όλα τα βασικά υλικά του πάγκου.

Από τα τρία πιάτα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Παναγιώτης Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς έκριναν πως το καλύτερο ήταν αυτό της Σπυριδούλα Καραμπουτάκη που πέρασε στον εξώστη.

Advertisement

Στη συνέχεια, ο Μανώλης και ο Χρήστος μπήκαν σε δοκιμασία αποχώρησης και κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του βραβευμένου Έλληνα σεφ με δυο αστέρια Michelin, Άγγελου Λάντου.

Το πιάτο που κλήθηκαν να αντιγράψουν ο Μανώλης Σαρρής και ο Χρήστος Μπάρκας

Ο Μανώλης Σαρρής συγκέντρωσε 32 βαθμούς (8 από κάθε κριτή) ενώ ο Χρήστος Μπάρκας 28 βαθμούς (7 από κάθε κριτή) και αποχώρησε από τον διαγωνισμό, τερματίζοντας στην τρίτη θέση.

Ο Μανώλης Σαρρής θα διεκδικήσει τώρα τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ απέναντι στην Σπυριδούλα Καραμπουτάκη που έχει επανειλημμένως δηλώσει πως θέλει να γίνει η πρώτη Ελληνίδα Master Chef.

Advertisement

[lifo]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement