Χειροτερεύει η υγεία του Κουφοντίνα – Δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι

Advertisement

Πραγματικά επιβαρυμένη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου.

Ο καταδικασμένος για τη συμμετοχή του στη 17 Ν βρίσκεται στην 21η ημέρα απεργίας πείνας και αν και διατηρεί τις αισθήσεις του, είναι καταβεβλημένος και δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Επιτρέπει στους γιατρούς να του χορηγούν μόνο ηλεκτρολύτες και υγρά και σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, οι εξετάσεις του καθημερινά παρουσιάζουν κάποιες διαταραχές των εργαστηριακών παραμέτρων, που γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστούν.

Advertisement

Εκείνο που φέρεται να απασχολεί τους γιατρούς είναι το πόσο καιρό ο πολυισοβίτης μπορεί να υποβάλλει τον εαυτό του σε αυτή την επίπονη και επικίνδυνη διαδικασία, λαμβάνοντας υπόψη και την ηλικία του, καθώς είναι 61 ετών.

Ιατρικές πηγές ανέφεραν ότι δεν μπορεί να εκτιμηθεί ακόμη εάν η κατάσταση της υγείας του είναι αναστρέψιμη ή όχι, κάτι που θα απαντηθεί όταν ξεκινήσει η επανασίτισή του.

Σημειώνεται τέλος ότι οι ζωτικές του λειτουργίες είναι συνδεδεμένες με μηχάνημα, ώστε να παρακολουθείται, αλλά ο κρατούμενος δεν είναι διασωληνωμένος.

[reader]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement