Η «δίαιτα του ηθοποιού»: Πώς μπορείς να ξεγελάσεις το στομάχι σου, χορταίνοντας με μισή μερίδα [βίντεο]

Μια πανέξυπνη κίνηση με την οποία οι fitness bloggers γεμίζουν το στομάχι τους με σχεδόν μηδαμινές θερμίδες.

Advertisement

Δεν αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί πριν από την έναρξη της παράστασης ή τα γυρίσματα μιας ταινίας, ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, προκειμένου να χάσουν γρήγορα κιλά για να δείχνουν πιο αδύνατοι και να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες κάποιου ρόλου.

Μια δημοφιλής τακτική που ακολούθησαν με επιτυχία στο παρελθόν οι θρυλικές σταρ Μέριλιν Μονρόε και Ελίζαμπεθ Τέιλορ για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι είναι όμως η «η δίαιτα του ηθοποιού» στη σύγχρονη εκδοχή της και πώς μπορεί να ξεγελάσει το στομάχι μας;

Advertisement

Είναι η τακτική της κατανάλωσης του μισού μόνου γεύματος που περιλαμβάνει το πιάτο μας και στοχεύει στη γρήγορη απώλεια βάρους αλλά και τη διατήρηση των κιλών μας.

Και σε περίπτωση που πεινάς πολύ κατά την προετοιμασία του φαγητού, αντί να τσιμπολογάς μακαρόνια μέσα από την κατσαρόλα, μπορείς να ξεγελάσεις τον οργανισμό σου, καταναλώνοντας ένα μικρό σνακ, πριν το γεύμα, με φρεσκοκομμένα λαχανικά, τροφές που σε φουσκώνουν χωρίς όμως να σου προσθέτουν αρκετές θερμίδες.

Οι πιο διάσημες fitness bloggers εφαρμόζουν το συγκεκριμένο τρικ στην καθημερινότητά τους και έτσι καταφέρνουν να είναι πάντα σε φόρμα και να ξεφορτώνονται εύκολα τα ανεπιθύμητα κιλά, που πήραν λόγω κάποιας ατασθαλίας. Συνεπώς χορταίνουν τρώγοντας πολύ λιγότερες ποσότητες.

Advertisement

Δείτε ένα βίντεο με ηθοποιούς του Χόλιγουντ να δίνουν συμβουλές για δίαιτα και διατροφή:

[womantoc]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement