Στα «μαχαίρια» οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη: Τα εξώδικα για την περιουσία

Advertisement

Όταν η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή δεν άφησε πίσω της διαθήκη. Μοναδικοί κληρονόμοι της είναι ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος και οι κόρες της Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κατέθεσε δήλωση αποποίησης κληρονομιάς, ενώ οι δυο αδερφές έκαναν αποδοχή με το ευεργέτημα της απογραφής, βρίσκοντας χρέη.

Αποφάσισαν, λοιπόν, να εκποιήσουν το μέρος της περιουσίας που είναι απαραίτητο για την κάλυψη των χρεών και κατόπιν, συμφώνησαν στην πώληση της βίλας στο Πόρτο Ράφτη.\

Advertisement

Στην πορεία, ωστόσο, η Μάρθα δυσκολευόταν να δώσει τα νέα κλειδιά του σπιτιού σε οποιονδήποτε, καθώς μέσα περιέχει άκρως προσωπικά αντικείμενα της μητέρας της.

Για τον λόγο αυτόν, η Μάρθα διεμήνυσε στην αδελφή της ότι «το σπίτι είναι διαθέσιμο να το επισκεφτεί οποιοσδήποτε σοβαρός υποψήφιος αγοραστής, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, κατόπιν συνεννόησης μαζί μου».

Αυτό, ωστόσο, δε βρίσκει σύμφωνη τη Μαρία – Ελένη και κάπως έτσι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος οι αδερφές ξεκίνησαν να στέλνουν εξώδικα εκατέρωθεν.

Advertisement

Το ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και συζητήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό».

[topontiki]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement