Θλίψη στην κηδεία του Κώστα Ευρυπιώτη – Συνάδελφοι συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» [εικόνες]

Advertisement

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Ευριπιώτη που έφυγε από τη ζωή στα 56 του χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο είπαν σήμερα στο κοιμητήριο Ηλιούπολης η οικογένειά του, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι.

Οι δυο γιοι του, Αδαμάντιος και Ίωνας, μαζί με τη μητέρα τους Βάλια Κωστοπούλου, και η σύντροφος του ηθοποιού Λίλιαν Μπότση, βρέθηκαν από νωρίς στο κοιμητήριο.

Όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook o Σπύρος Μπιμπίλας η οικογένεια του ηθοποιού επιθυμεί αντί για στεφάνια να υπάρξει ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και του Σπιτιού του Ηθοποιού.

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Ο Ευριπιώτης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη της Αθήνας το 1963. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας και ο πατέρας του ήταν εργάτης.

Advertisement

Στην ηλικία των 17 ετών έχασε τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του.

Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του. Ο Κεδράκας τον παρότρυνε να γραφτεί στη Δραματική Σχολή Θεοδοσιάδη. Έγινε επαγγελματίας ηθοποιός το 1981.

Το 2018 ξεκίνησε το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του, όταν ετοιμαζόταν να ανεβάσει την παράσταση Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης στο Θέατρο Αθηνά και διαπίστωσε ότι ξεχνούσε τα λόγια του και είχε έντονους πονοκεφάλους.

Advertisement

Πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι είχε φλεγμονές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση που κράτησε επτά ώρες.

Από τον Απρίλιο του 2019 νοσηλευόταν στο Σπηλειοπούλειο Νοσοκομείο λόγω καρκίνου. Απεβίωσε στις 30 Μαΐου 2019, έχοντας μαζί καθ’όλη την διάρκεια της νοσηλείας του την σύντροφό του, τους γιους του και την πρώην σύζυγό του.

[athensvoice]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement