Θλίψη: Πέθανε τελικά από καρκίνο το παιδάκι στο οποίο ο Hamilton είχε στείλει το μονοθέσιό του

Advertisement

Μια πολύ συγκινητική ιστορία είχε γίνει γνωστή πριν από περίπου ένα μήνα, όταν πριν από το ισπανικό GP, ο μικρός Harry Shaw είχε στείλει στο Instagram ένα βίντεο στον Lewis Hamilton.

Ο μικρός θαυμαστής του πρωταθλητή, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και να του δώσει την απαραίτητη έμπνευση ώστε να κερδίσει το GP της Βαρκελώνης, κάτι που έκανε.

Advertisement

Ο Hamilton μετά τον αγώνα και τη νίκη του, δεν ξέχασε τον μικρό του θαυμαστή,  συγκινημένος τον ευχαρίστησε για την «τεράστια έμπνευση και δύναμη» που πήρε από τον «φύλακα-άγγελό» του και του είχε στείλει και το μονοθέσιό του.

Ο μικρός Shaw, έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου, έδινε τη δική του μάχη εδώ και 10 μήνες και δυστυχώς κατέληξε το περασμένο Σάββατο.

Advertisement

Ο πεντάχρονος είχε σάρκωμα Ewing, που είναι ένας κακοήθης όγκος και αποτελεί την πιο κακοήθη μορφή νεοπλάσματος των οστών.

Αυτός ο όγκος μπορεί να εμφανιστεί σε μαλακούς ιστούς και σε οστά, με τις πιο συχνές θέσεις εμφάνισης του σακρώματος Ewing να είναι τα οστά της λεκάνης, του μηρού, καθώς και στον κορμό του σώματος.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement