Το συγκινητικό αντίο του Κώστα Στεφανή στον Κώστα Ευρυπιώτη [βίντεο]

Advertisement

Ο αγαπημένος μας νυν παρουσιαστής και πρώην συνοδηγός αγώνων Κώστας Στεφανής, αποχαιρέτισε με τον δικό του συγκινητικό τρόπο τον Κώστα Ευρυπιώτη, ενώ ανέβασε στο σάιτ της εκπομής του traction.gr και το βίντεο στο οποίο είχε καλεσμένο τον αγαπημένο ηθοποιό.

Ο Κώστας Στεφανής έγραψε:

«Η είδηση του θανάτου του Κώστα Ευριπιώτη με ξάφνιασε και με λύπησε αφάνταστα. Θυμήθηκα όμως πόσο όμορφα είχαμε περάσει σε εκείνο το γύρισμα κι αμέσως ένιωσα την ψυχή μου να χαμογελά.

Ο Κώστας Ευριπιώτης ύστερα από τηλεφωνική μας επικοινωνία δέχτηκε άμεσα την πρόσκληση μου να έρθει στο TractioΝ. Συναντιόμασταν για πρώτη φορά κι όμως η συμπεριφορά του με έκανε να νιώθω σαν να γνωριζόμαστε χρόνια.

Advertisement

Πληθωρικό χιούμορ που μας ανάγκασε πολλές φορές να διακόψουμε το γύρισμα, ενώ ταυτόχρονα άνοιξε την παιδική του καρδιά, στην κυριολεξία, και μου είπε τα πάντα για την ζωή του.

Καμάρωνε ιδιαίτερα για τα παιδιά του. Και τι δεν μου είπε. Μας πήρε σούρουπο για να τελειώσουμε το γύρισμα.

Συναντηθήκαμε μετά την προβολή του επεισοδίου όταν πήγα να τον δω στην ξεκαρδιστική παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα».

Advertisement

Μιλήσαμε πολύ ώρα στα καμαρίνια και συμφωνήσαμε να βρεθούμε και να τα πούμε. Δεν τα καταφέραμε αν και μιλήσαμε κάποιες φορές στο τηλέφωνο.

Μένει να του ευχηθώ καλό ταξίδι στην αιωνιότητα μόνο με γέλια και είναι βέβαιο πως όταν βρεθούμε θα πούμε όσα δεν είπαμε όταν και οι δυο μας είμαστε επιβάτες του τρένου που λέγεται ζωή. Δυστυχώς εκείνος κατέβηκε πολύ νωρίς…»

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement