O Μπράντλεϊ Κούπερ είναι μεγάλος μαμάκιας και αυτός είναι και ο λόγος που χώρισε από την Ιρίνα Σάικ

Advertisement

Τελικά ο Μπράντλεϊ Κούπερ, μήπως εκτός από διάσημος εργένης (πάλι) είναι και ο πιο διάσημος μαμάκιας;

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μάθαμε ότι Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ χώρισαν μετά από 4 χρόνια. Ετσι η Ιρίνα έγινε ακόμη μία από αυτές που δεν άντεξαν να παραμείνουν στο πλευρό του Κούπερ, ενός άντρα αφοσιωμένο στην καριέρα του και… μαμάκια.

Όπως όλοι έχουμε δει, η Γκλόρια Καμπάνο είναι εδώ και 44 χρόνια η επίσημη συνοδός του σε οποιαδήποτε εκδήλωση. Εκτός από αυτό, ζει μαζί με τον Κούπερ και ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα του Τσαρλς, αυτή αποφασίζει για το μέλλον της κάθε σχέσης του.

Advertisement

Ο ίδιος εξάλλου έχει πει ότι έζησε υπέροχα παιδικά χρόνια με πολλή αγάπη και περιέγραψε την Γκλόρια ως μια γυναίκα «πολύ κουλ» που δεν «δίσταζε να ρίξει ακόμη και μπουνιά».

Η Γκλόρια, είχε εγκρίνει το μοντέλο για σύντροφο του γιου της, ωστόσο φαίνεται πως ακόμη και με την υποστήριξη της μητέρας του, η σχέση δεν πήγε καλά.

Advertisement

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πέτρα του σκανδάλου για τον χωρισμό ήταν η Lady Gafa και το τρυφερό ενσταντανέ τους στην τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, ερμηνεύοντας το «Shallow».

Παρότι η Lady Gaga υποστήριξε πως απλώς είναι δυο πολύ καλοί ηθοποιοί και υποδύθηκαν τους ρόλους τους επάνω στη σκηνή των βραβείων Οσκαρ, οι φήμες συνεχίστηκαν.

Όπως και αν έχει, Κούπερ και Σάικ χώρισαν «φιλικά» και θα μοιράζονται την επιμέλεια της δίχρονης κόρης τους, Λία Σέιν.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement