Δεν είναι τρολιά: Οι εκλογές αυξάνουν την ερωτική επιθυμία των ψηφοφόρων!

Σύμφωνα με νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών

Advertisement

Την… ανηφόρα έχει πάρει η λίμπιντο των ψηφοφόρων λίγες ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές.

Σύμφωνα με νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, σχεδόν έξι στους δέκα ψηφοφόρους έχουν ανεβασμένη ερωτική επιθυμία, η οποία μάλιστα άρχισε μετά τις ευρωεκλογές.

Το εύρημα αυτό επιβεβαιώνει εκείνο προγενέστερων ερευνών, που είχαν δείξει πως η εκλογική μάχη συνοδεύεται από αύξηση των ερωτικών επιδόσεων, ανεξάρτητα από τις πολιτικές προτιμήσεις των ψηφοφόρων.

Advertisement

Η νέα έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 600 άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 18-54 ετών, απ’ όλη τη χώρα. Το 58,33% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως η ερωτική επιθυμία τους έχει ανέβει μετά τις ευρωεκλογές του περασμένου Μαΐου.

Μεταξύ αυτών υπάρχουν τόσο ψηφοφόροι που αυτοπροσδιορίζονται «προς τα δεξιά», όσο και ψηφοφόροι που αυτοπροσδιορίζονται «προς τα αριστέρα» όσον αφορά τις πολιτικές πεποιθήσεις τους.

Ωστόσο οι «δεξιοί» ψηφοφόροι με αυξημένη λίμπιντο είναι τουλάχιστον 20% περισσότεροι απ’ ό,τι οι αριστεροί.

Advertisement

«Ο κόσμος δεν είναι παρά ο αντικατοπτρισμός όσων συμβαίνουν στον έρωτα, έλεγε ο M. Proust. Και αυτό επιβεβαιώνει η έρευνά μας», λέει ο επικεφαλής ερευνητής δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

«Οι δεξιοί πολίτες «βλέπουν» νίκη και στην πολιτική αλλά και στο κρεβάτι τους. Έτσι εξηγείται πως με σημαντική διαφορά οι επιδόσεις τους είναι πιο ψηλά από απ’ ό,τι αυτές των αριστερών».

Ποιος είναι ο πιο ερωτικός

Η έρευνα, που διεξήχθη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας «Pollfish», ανέδειξε ως πιο ερωτικό υποψήφιο τον Αλέξη Τσίπρα. Τον επέλεξε το 70% των ερωτηθέντων, έναντι του 30% που προτίμησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Advertisement

Άλλον, όμως, ερωτευόμαστε και άλλον παντρευόμαστε, κατά τον κ. Κωνσταντινίδη.

«Γαμπρός» αναδεικνύεται – με βάση τις απαντήσεις των ερωτηθέντων – ο Κ. Μητσοτάκης. Και αυτό διότι «προσφέρει ασφάλεια στον «γάμο» και ας μην είναι ο βίος ανθόσπαρτος. Θα είναι τουλάχιστον ασφαλής, ώστε να χαρεί το σόι μας και οι συγγενείς που θα πιστέψουν πως επιτέλους κάποιοι θα δικαιωθούν σε αυτή την επιλογή, όπως αυτοί που αγοράζουν λαχεία για να γίνουν πλούσιοι», καταλήγει ο ειδικός.

Πηγή:iatropedia.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement