Χαϊδάρι: Τραγικό δυστύχημα με απορριμματοφόρο – Νεκρή η 38χρονη Κατερίνα Φουσιάνη

Advertisement

Τραγικό θάνατο βρήκε η 38χρονη Κατερίνα Φουσιάνη στο Χαϊδάρι, που χτυπήθηκε από απορριμματοφόρο το βράδυ της Τρίτης, ενώ περπατούσε στον δρόμο μαζί με μια φίλη της.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 23:50 το βράδυ της Τρίτης, όταν η 38χρονη ενώ κινούταν πεζή με μια φίλη της, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Στρ. Γιαννούλη, παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο που οδηγούσε ένας 50χρονος οδηγός, υπάλληλος του Δήμου Χαϊδαρίου.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Μαζί σου», όλα ξεκίνησαν όταν η 38χρονη περπατούσε με μια φίλη της στον δρόμο, μέχρι που συνάντησαν και προσπέρασαν από την δεξιά πλευρά ένα απορριμματοφόρο, το οποίο είχε σταθμεύσει για να αδειάσει κάδους. Αφού άδειασε τους κάδους, το όχημα ξεκίνησε με προορισμό τους επόμενους.

Advertisement

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ το όχημα είχε κινηθεί μόλις λίγα μέτρα, ακούστηκε ξαφνικά ο ένας υπάλληλος του δήμου (που βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος) να φωνάζει στον οδηγό να σταματήσει γιατί αντιλήφθηκε πως οι δυο κοπέλες ήταν πολύ κοντά στο απορριμματοφόρο αλλά ο οδηγός δεν πρόλαβε να σταματήσει.

Σύμφωνα με την όσα κατέθεσε η φίλη της 38χρονης που βρισκόταν μαζί της, η Κατερίνα έχασε την ισορροπία της και χτύπησε πάνω στην μπροστινή ρόδα του απορριμματοφόρου με αποτέλεσμα να συρθεί για μερικά μέτρα, έχοντας ωστόσο ακόμη τις αισθήσεις της.

Ο οδηγός στη συνέχεια φέρεται έντρομος να κατέβηκε από το όχημα για να δει τι συνέβη και ειδοποίησε τις πρώτες βοήθειες.

Advertisement

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε σοβαρά τραυματισμένη την 38χρονη και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο «Τζάνειο» αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε τελικά στα τραύματά της, χθες Τετάρτη.

Πηγή:lifo.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement