Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι (και) στα 48 της κορμάρα και το δείχνει [εικόνα]

Advertisement

Μας άφησε πάλι με το στόμα ανοιχτό η Γωγώ Μαστροκώστα η οποία ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία της με κίτρινο ολόσωμο μαγιό.

Παλιότερα, είχε πει για τον χρόνο και τη σχέση που έχει μαζί του:

«Τον πολεμάω, τον παλεύω. Δεν θέλω να λέω ψέματα, με ενοχλεί να βλέπω ότι μεγαλώνω. Και δεν είναι ότι το βλέπω μόνο, αλλά το νιώθω και στις αντοχές μου. Το βλέπω στην κόρη μου. Πάντα τα βλέπω όλα συγκριτικά με το παιδί μου.

Advertisement

Έχει φτάσει στο ύψος μου σχεδόν και λέω «αν αυτή μεγαλώνει τόσο γρήγορα, εγώ πόσο έχω φτάσει;». Εξωτερικά το παλεύω: Τα τελευταία τρία χρόνια γυμνάζομαι κάθε μέρα. Εγώ, που είχα να κάνω γυμναστική από τότε που ήμουν φοιτήτρια στη Γυμναστική Ακαδημία, έχω γίνει φανατική. Τη σιχαινόμουν τη γυμναστική, βαριόμουν απελπιστικά.. Τώρα την αγαπώ και τη θέλω. Μου δίνει τρομερή ενέργεια.

Τώρα τι να σου πω; Δεν μου αρέσει που μεγαλώνω, δεν μου αρέσει που μεγαλώνει η μητέρα μου, ο Τραϊανός. Με ενοχλεί Και βλέπω ανθρώπους 70 χρονών και σκέφτομαι ότι το σώμα γερνάει αλλά η ψυχή είναι πάντα νέα. Εγώ δεν έχω αλλάξει στην ψυχή. Νιώθω 20. Και με νευριάζει που δεν ακολουθεί το σώμα»!

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement