Η απόγνωση του Νίκου Ξανθόπουλου: «Ζούμε μία κόλαση. Τι πρέπει να κάνουμε; Να πάρουμε τις καραμπίνες και να βγούμε νυχτιάτικα;»

Advertisement

O 85χρονος θρύλος του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Νίκος Ξανθόπουλος, εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί στο κτήμα του στην Παιανία.

Εκεί είναι ευτυχισμένος, ανάμεσα στα αμπέλια, το μποστάνι και φυσικά τα εγγόνια του.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα, τα οποία μοιράστηκε στο Facebook:

Advertisement

«Μία στις δύο μέρες μένουμε χωρίς ρεύμα. Τη νύχτα γκρεμίζουν τον υποσταθμό και κλεβουν το χαλκό που περιέχει. Μέσα σ’ ένα μήνα, δέκα φορές μείναμε χωρίς ρεύμα, καλοκαιριάτικα. Ζούμε μία κόλαση που δεν περιγράφεται. Αυτή τη φορά είμαστε τρία εικοσιτετράωρα χωρίς ρεύμα. Παίρνουμε την αστυνομία, παίρνουμε τη ΔΕΗ όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Τι πρέπει να κάνουμε; Να πάρουμε τις καραμπίνες και να βγούμε νυχτιάτικα;»

Η συγκεκριμένη δημοσίευση έγινε στις 19 Ιουλίου ενώ σήμερα ο ηθοποιός επανήλθε με νέα ανάρτηση, δείχνοντας το ίδιο -ή και περισσότερο- αγανακτισμένος:

«Η ταλαιπωρία μας με τη ΔΕΗ συνεχίζεται. Δεν έχει τελειωμό. Μετά από τρία εικοσιτετράωρα ήρθε το ρεύμα, αλλά μόνο για μία ημέρα, γιατί τη νύχτα οι κλέφτες ξαναγκρέμισαν τον υποσταθμό. Μέσα σε σαράντα μέρες, τις δεκαπέντε είμαστε χωρίς ρεύμα, καλοκαιριάτικα. Ποιος μπορεί να μας βοηθήσει; Υπάρχει κράτος; Πού’ ντο;».

Advertisement

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα βρεθεί κάποιος να βοηθήσει τους κατοίκους της περιοχής ώστε να δοθεί μία και καλή λύση στο πρόβλημά τους.

Newsroom Κοντολογίς

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement