Ο Ed Sheeran πραγματοποίησε το όνειρο 16χρονης που πάσχει από καρκίνο [εικόνες]

Advertisement

O Ed Sheeran έφερε μεγάλη χαρά σε μια θαυμάστριά του, φορώντας ένα από τα φιλανθρωπικά βραχιόλια της, ενώ έπαιζε μουσική μπροστά σε χιλιάδες φαν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιοδείας Divide.

Η 16χρονη Sian Reeds, η οποία διαγνώστηκε με σπάνιας μορφής όγκο στον εγκέφαλο το 2018, συναντήθηκε με τον τραγουδιστή, αφού την προσκάλεσε στο παρασκήνιο της συναυλίας του στο Roundhay Park στο Leeds.

Η έφηβη, από το Portsmouth, δημιούργησε τα δικά της βραχιόλια για να συγκεντρώσει χρήματα για καρκινοπαθείς και ήταν ενθουσιασμένη που ο Sheeran ζήτησε να φορέσει ένα στην εμφάνισή του.

Advertisement

Το βραχιόλι ήταν ορατό στον καρπό του 28χρονου καθώς τραγουδούσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σε ακροατήριο 150.000 θαυμαστών.

Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τη Sian ότι η κατάσταση της υγείας της μπορεί να μην είναι αρκετά καλή για να παραβρεθεί στη συναυλία, αλλά ήταν αποφασισμένη να παρακολουθήσει το είδωλό της και ταξίδεψε στο Δυτικό Γιορκσάιρ με τους γονείς της Rhiannon και την μικρότερη αδερφή της, Tesia.

Advertisement

Η Sian παρακολούθησε τη συναυλία με την οικογένειά της από ειδικό χώρο σε ανυψωμένη πλατφόρμα στο χώρο.

Πέρυσι, οι γιατροί είπαν στη Sian ότι είχε έξι έως δώδεκα μήνες για να ζήσει, εντούτοις τους εντυπωσίασε με την πρόοδο της και σήμερα ο όγκος έχει παραμείνει σε σταθερή κατάσταση.

Advertisement

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους η Sian υποβλήθηκε σε ακτινοθεραπεία και ανταποκρίθηκε καλά στη θεραπεία, με τον επιθετικό όγκο της να συρρικνώνεται και να σταθεροποιείται έκτοτε.

Πηγή:topontiki.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement