«Ήθελα να γίνω θέμα στις ειδήσεις»: Η σοκαριστική δήλωση του εφηβου που πέταξε 6χρονο από το μπαλκόνι

Advertisement

Τον περασμένο Αύγουστο, οι αρχές συνέλαβαν έναν 17χρονο έφηβο ο οποίος έσπρωξε έναν 6χρονο από τον 10° όροφο της πινακοθήκες Tate Modern στο Λονδίνο.

Μιλώντας στις αρχές, ο Τζόντι Μπρέιβερι (όπως είναι το όνομά του) δήλωσε ότι είχε σχεδιάσει το πώς θα κάνει κακό σε κάποιον επειδή ήθελε να τραβήξει επάνω του την προσοχή της τηλεόρασης, αναφορικά με την θεραπεία στην οποία υποβάλλεται για τον αυτισμό.

«Νομίζω πως θα είχα δολοφονήσει κάποιον, απλώς τον πέταξα από το μπαλκόνι» δήλωσε σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC στο δικαστήριο ο 17χρονος.

Advertisement

Κατά την ανάκρισή του από τους αστυνομικούς, ο Μπρέιβερι δήλωσε πως έπρεπε να αποδείξει σε «κάθε ηλίθιο» που υποστήριζε πως δεν είχε νοητικά προβλήματα, πως έκανε λάθος. «Ήθελα να είμαι στις ειδήσεις, ποιος είμαι και γιατί το έκανα, ώστε να είναι επίσημο πως κανέναν δεν μπορεί να υποστηρίξει το αντίθετο» έλεγε στους αστυνομικούς ο 17χρονος.

Ο νεαρός που έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη, φέρεται να έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, διαγνωσμένος με διαταραχή προσωπικότητας και αυτισμό.

Advertisement

Ο έφηβος κρατείται με δικαστική εντολή στο νοσοκομείο Μπρόντμορ από τα μέσα Οκτώβρη.

Όπως ανέφερε η Daily Mail, ο 17χρονος ξέφυγε από την προσοχή των ανθρώπων που τον συνόδευαν στη Πινακοθήκη και εντελώς απροσδόκητα, άρπαξς τον 6χρονο Γάλλο που ήταν στο χέρι της μητέρας του, κάνοντας διακοπές στο Λονδίνο, για να τον πετάξει στο κενό από τον 10ο όροφο.

Ο μικρός Γάλλος προσγειώθηκε στον πέμπτο όροφο και τραυματίστηκε σοβαρά, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως είναι εκτός κινδύνου.

Advertisement

Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, ενώ μέχρι και σήμερα χρειάζεται εντατική θεραπεία αποκατάστασης καθώς η κίνησή του δεν έχει επανέλθει πλήρως μετά την πτώση.

«Ξυπνά συνεχώς από τους πόνους και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το προσωπικό του νοσοκομείου» λένε οι γονείς του 6χρονου παιδιού.

«Η ζωή σταμάτησε για εμάς πριν από 4 μήνες. Δεν ξέρουμε πότε, ή ακόμη και αν, θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις δουλειές μας, στο σπίτι μας, το οποίο δεν είναι κατάλληλο για άτομο με αναπηρία» συμπληρώνουν.

Πηγή:iefimerida.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement