Αυτό είναι το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο δέντρο στον κόσμο – Με διαμάντια και κοσμήματα αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων [εικόνες]

Advertisement

Οι περισσότεροι άνθρωποι στολίζουμε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας με απλά και ταπεινά στολίδια. Κάποιοι όμως χρησιμοποιούν διαμάντια και πολύτιμους λίθους.

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου πλησιάζει. Τα Χριστούγεννα για τους περισσότερους ανθρώπους σημαίνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές και χαλάρωση μετά από ένα πολυάσχολο έτος. Για μερικούς όμως, είναι επίσης, μια εποχή υπερβολής.

Advertisement

Αυτά τα Χριστούγεννα, όσοι επισκεφθούν το Kempinski Hotel Bahia κοντά στη Μαρμπέγια της Ισπανίας, θα βρεθούν μπροστά σε ένα μοναδικό θέαμα.

Το πιο ακριβό, ίσως, χριστουγεννιάτικο δέντρο στον κόσμο, διακοσμημένο με διαμάντια, πολύτιμους λίθους και κοσμήματα διάσημων σχεδιαστών.

Advertisement

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που δεσπόζει στην αίθουσα υποδοχής, είναι διακοσμημένο με κόκκινα, λευκά, ροζ και μαύρα διαμάντια, σχεδιασμένα από την Ντέμπι Γουίνγκχαμ, αξίας περίπου 15 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το ξενοδοχείο.

Συγκεκριμένα, επάνω στο δέντρο μπορεί να δει κανείς ροζ διαμάντια 3 καρατίων, ζαφείρι 4 καρατίων, κόκκινα οβάλ διαμάντια, μαύρα και λευκά αλλά και ένα μίγμα κοσμημάτων από διάσημους οίκους, όπως Bulgari, Cartier, Van Cleef & Arpels και Chanel.

Advertisement

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι εμπνευσμένο από τα καταπράσινα φτερά του παγονιού και την art-deco εποχή, και φέρει επάνω του μοναδικά ποτήρια του μαρτίνι, φτερά, μπουκάλια αρωμάτων αλλά και τρισδιάστατα βρώσιμα σοκολατένια παγόνια.

Ωστόσο, δεν θα ήταν Χριστούγεννα χωρίς την παράδοση και οι επισκέπτες μπορούν να δουν ακόμη και κλασικά διακοσμητικά, όπως χιονονιφάδες, νεράιδες, καρυοθραύστες και όμορφα διακοσμημένα στολίδια, όπως προσεκτικά επιλεγμένες μπάλες με ένα μίγμα υλικών, από σκόνη διαμαντιού και χρυσού 24 καρατίων μέχρι αυγά στρουθοκαμήλου και έμου.

Advertisement

Μέχρι πρότινος, το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου, θεωρούνταν αυτό στο ξενοδοχείο Emirates Palace στο Αμπού Ντάμπι, το 2010, που ήταν διακοσμημένο με βραχιόλια, περιδέραια και ρολόγια, αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων, κατακτώντας μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για το πιο δαπανηρά διακοσμημένο δέντρο.

Πηγή:iefimerida.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement