«Λύγισε» η ΝτεΤζένερις μιλώντας για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ [βίντεο]

Advertisement

Η Έλεν ΝτεΤζένερις δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και «λύγισε», ξεκινώντας την εκπομπή της με έναν μονόλογο αναφερόμενη στον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ που συγκλόνισε τον πλανήτη.

Με αφορμή τον πρόωρο χαμό του σταρ του ΝΒΑ, της κόρης του και άλλων επτά ανθρώπων που βρήκαν τραγικό θάνατο όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν, η ΝτεΤζένερις κάλεσε τον κόσμο απολαμβάνει τη ζωή κάθε ημέρα, γιατί είναι μικρή.

«Η ζωή είναι μικρή και εύθραυστη. Δεν ξέρουμε πόσες φορές θα γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας. Δεν χρειάζεται να έχουμε γενέθλια για να γιορτάσουμε. Γιορτάστε τη ζωή», είπε, με φωνή που «έσπαγε», παρά την προσπάθειά της να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Advertisement

«Αν δεν έχετε πει σε κάποιον ότι τον αγαπάτε, κάντε το τώρα. Πείτε στους ανθρώπους ότι τους αγαπάτε. Τηλεφωνήστε στους φίλους σας. Στείλτε τους μήνυμα. Αγκαλιάστε τους. Φιλήστε τους», συνέχισε η ΝτεΤζένερις, που έκανε αναφορά και στη σύζυγό της, Πόρσια ντε Ρόσι.

«Είμαι τόσο τυχερή που έχω μια σύζυγο που με αγαπά τόσο πολύ, παρότι δεν έχω Grammy», ανέφερε σε μια προσπάθεια να καταφύγει στο χιούμορ για να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. Η ΝτεΤζένερις ήταν υποψήφια για Grammy, αλλά δεν το κέρδισε.

Πηγή:lifo.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement