Τα μέτρα για τον κορωνοϊό που παίρνει η ΑΒ Βασιλόπουλος [εικόνα]

Κάρτα εισόδου και διαγραμμίσεις σε διαδρόμους των σούπερ μάρκετ

Advertisement

Δημοσιεύτηκε ανακοίνωση με τα μέτρα για τον κορωνοϊό που παίρνει η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Όπως επισημαίνεται στο κείμενο, κάθε πελάτης θα παίρνει κάρτα εισόδου, ενώ στους διαδρόμους των σούπερ μάρκετ θα υπάρχει διαγράμμιση, προκειμένου να τηρείται απόσταση ασφαλείας τουλάχιστον δύο μέτρων μεταξύ των καταναλωτών εντός του καταστήματος.

Στο κείμενο με τα μέτρα για τον κορωνοϊό που παίρνει η ΑΒ Βασιλόπουλος προστίθεται ότι οι διαγραμμίσεις τοποθετούνται στον χώρο των ταμείων, του κρεοπωλείου και του ιχθυοπωλείου. Το ίδιο ισχύει και για τα τμήματα αλλαντικών και τυριών.

Advertisement

Ολόκληρη η ανακοίνωση με τα μέτρα για τον κορωνοϊό που παίρνει η ΑΒ Βασιλόπουλος:

Με γνώμονα την ασφάλεια τόσο των εργαζομένων μας, όσο και των πελατών που επισκέπτονται τα καταστήματά μας και σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών, προχωρήσαμε στη λήψη επιπλέον μέτρων προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα, τοποθετούμε προοδευτικά σε όλα τα καταστήματα διαγραμμίσεις, προκειμένου να τηρείται απόσταση ασφαλείας, τουλάχιστον δύο μέτρων, μεταξύ των πελατών, εντός του κάθε καταστήματος.

Οι διαγραμμίσεις αφορούν τόσο τα ταμεία, όσο και σημεία εξυπηρέτησης, όπως το κρεοπωλείο, το ιχθυοπωλείο, καθώς και τα τμήματα αλλαντικών και τυριών.

Advertisement

Η κάρτα εισόδου

Παράλληλα, με στόχο να μην παρουσιαστούν φαινόμενα συνωστισμού και συμφόρησης, προχωρήσαμε στην εφαρμογή της οδηγίας, η οποία προβλέπει την ταυτόχρονη παραμονή εντός καταστήματος συγκεκριμένου αριθμού πελατών (1 άτομο ανά 10 τ.μ.).

Σε κάθε πελάτη, χορηγούμε αριθμημένη κάρτα εισόδου την οποία θα επιστρέφει κατά την έξοδό του από το κατάστημα.

Διαγραμμίσεις στους διαδρόμους των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος

Σημειώνεται πως η ισχυρότερη θωράκιση για την υγεία μας, είναι η υπεύθυνη στάση όλων μας. Είναι σημαντικό να τηρούμε τις οδηγίες της Πολιτείας και να συνεργαζόμαστε με τους υπαλλήλους κάθε καταστήματος, έχοντας πάντα στο νου πως εργάζονται με στόχο την εξυπηρέτηση και την προστασία μας.

Πηγή:athensvoice.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement