Κι όμως, το Tesla Cybertruck επιπλέει! -Τι έγραψε το Elon Musk στο Twitter

Advertisement

Το Tesla Cybertruck θα μπορεί να επιπλέει για κάποιο χρονικό διάστημα όπως αποκάλυψε ο Elon Musk στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, o ιδρυτής της Tesla απάντησε σε ερώτημα που του απεύθυνε ένας από του ακόλουθούς του, σχετικά με το ύψος του νερού από το οποίο θα περνάει το Cybertruck.

Όπως δήλωσε ο ενδιαφερόμενος, πηγαίνει συχνά για ψάρεμα και για κυνήγι και θα ήθελε να χρησιμοποιήσει το επερχόμενο pick-up της Tesla για να διασχίσει ρυάκια και ποτάμια χωρίς όμως να προκαλέσει κάποια ζημιά στα μηχανικά του μέρη.

Advertisement

Ο Elon Musk του απάντησε με αυτοπεποίθηση πως δεν θα έχει πρόβλημα, καθώς το Cybertruck θα μπορεί ακόμα και να επιπλέει για λίγο.

Η έκδοση παραγωγής του Cybertruck θα κυκλοφορήσει το 2021 και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα έχει μικρότερες διαστάσεις κατά 3% σε σύγκριση με το πρωτότυπο, με μικρές αλλαγές στο σχεδιασμό του προφίλ.

Επιπλέον, οι τεχνικοί της Tesla εργάζονται στο να αυξήσουν τη διαδρομή της αερανάρτησης του Cybertruck, καθώς είναι σημαντικό να έχει εξαιρετικές δυνατότητες εκτός δρόμου.

Advertisement

Πάντως οι προπαραγγελίες για το ηλεκτρικό pick-up έχουν ήδη ξεπεράσει τις 600.000 και από ότι φαίνεται η αναμονή για τους ενδιαφερόμενους θα είναι μεγάλη.

Πηγή:drive.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement