Άρπαξαν €200.000 από ηλικιωμένη – Τα φύλαγε μέσα σε… τενεκέδες!

Advertisement

Μια απίστευτη υπόθεση με την αρπαγή «θησαυρού» που ηλικιωμένη έκρυβε σε τενεκέδες στο πατάρι του εξοχικού της στο Πόρτο Ράφτη ερευνά η Ασφάλεια.

Η καταγγελία της 76χρονης έγινε ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου, στο Α.Τ Χολαργού με την ίδια να καταθέτει ότι μέσα από δύο τενεκέδες στους οποίους έκρυβε 350.000 ευρώ έλειπαν οι 200.000!

Μάλιστα κάποιες λεπτομέρειες που ανέφερε, δίνουν διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση καθώς όπως είπε, το άγνωστο χέρι που της άρπαξε τον «θησαυρό» είχε αφαιρέσει και στις 17 Σεπτεμβρίου και άλλα χρήματα τα οποία όμως δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει.

Advertisement

Οι τενεκέδες είχαν αλλάξει θέση

Στην καταγγελία της η 76χρονη έδωσε πολλές λεπτομέρειες για τον «θησαυρό» που αποφάσισε να φυλάξει στους τενεκέδες.

Όπως είπε, τα χρήματα προέρχονται από μια κληρονομιά και τα φύλαγε σε δύο μεταλλικά δοχεία στο πατάρι της εξοχικής της κατοικίας στο Πόρτο Ράφτη. Μάλιστα, είπε ότι τα έκρυβε από το 2015 και το 2018 που ήλεγξε τελευταία φορά είδε ότι ήταν εκεί.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε το εξοχικό της για να πάρει ένα ποσό από τα κρυμμένα και τότε διαπίστωσε ότι έλειπαν κάποια χρήματα χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει πόσα ήταν αυτά.

Advertisement

Μέχρι που λίγες ημέρες αργότερα, στις 27 Σεπτεμβρίου, πήγε και πάλι και τότε είδε έκπληκτη ότι όχι μόνο είχαν μετακινηθεί οι τενεκέδες αλλά από μέσα έλειπαν και 200.000 ευρώ.

Άγνωστο γιατί, η γυναίκα καθυστέρησε να καταγγείλει το συμβάν στην Αστυνομία και αποφάσισε στις 26 Οκτωβρίου να ενημερώσει το Α.Τ της περιοχής του Χολαργού όπου διαμένει.

Πηγή:protothema

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement