«Οριστικό τέλος» στα όνειρα του Donald Trump για μια νέα καριέρα στο Χόλυγουντ

Advertisement

Το αμερικάνικο σωματείο ηθοποιών ανακοίνωσε την εφ’ όρου ζωής διαγραφή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Πριν αναλάβει τα καθήκοντα του ως 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Donald Trump είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στη μικρή οθόνη, κυρίως για την εκπομπή ριάλιτι «The Apprentice», ενώ είχε και ορισμένες cameo εμφανίσεις σε ταινίες όπως το «Μόνος στο σπίτι 2».

Με τον Joe Biden να τον έχει διαδεχτεί και επίσημα πλέον στο Λευκό Οίκο, ο Trump βρίσκεται στη Φλόριντα το τελευταίο διάστημα, όπου σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις.

Advertisement

Λόγω της διαγραφής των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του πρώην προέδρου, όμως δύσκολα θα μπορέσει να επιστρέψει στην υποκριτική, καθώς το Σωματείο Ηθοποιών Κινηματογράφου-Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου (SAG-AFTRA) ανακοίνωσε πως τον έχει διαγράψει εφ’ όρου ζωής.

Πρόσφατα ξεκίνησε μια διαδικτυακή καμπάνια για να αφαιρεθεί η cameo εμφάνιση του Donald Trump στο «Μόνος στο σπίτι 2».

Advertisement

Η απόφαση πάρθηκε μετά την πρόσφατη ανακοίνωση παραίτησης του πρώην προέδρου από το σωματείο, το οποίο είχε αποφασίσει να συζητήσει για την υπόθεση του Trump μετά την αιματηρή εισβολή στο Καπιτώλιο της 6ης Ιανουαρίου.

Θέλοντας να προλάβει την αποπομπή του, ο Trump δημοσίευσε μια επιστολή παραίτησης, όπου αναφέρθηκε με υποτιμητικούς όρους στο σωματείο, λέγοντας ότι «κανείς δεν ενδιαφέρεται» γι’ αυτό δεν επιθυμεί πλέον να συσχετίζεται με αυτό.

Αρχικά το σωματείο απάντησε στην επιστολή με ένα λακωνικό «ευχαριστούμε» και λίγο αργότερα έκανε γνωστή την απόφαση του πειθαρχικού του συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία ο Trump δεν έχει δικαίωμα να γίνει ξανά μέλος του σωματείου.

Advertisement

Στην ανακοίνωση του το σωματείο εξηγεί πως πήρε την απόφαση για να τονίσει πως δε θα ανεχτεί την απειλή ή την πρόκληση βίας εναντίον άλλων.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement