Π. Χαϊκάλης: Θα απαντήσω σκληρά σε όσους είπαν ψέματα για να με πλήξουν

Advertisement

Προσφυγές στην Δικαιοσύνη σε βάρος όσων τον κατήγγειλαν προαναγγέλει με δήλωση μέσω του δικηγόρου του Μανώλη Τρούλη, ο Παύλος Χαϊκάλης.

Όπως αναφέρει ο ηθοποιός, χθες παρέλαβε από το ΣΕΗ τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του, καθώς και την πρόσκληση για παροχή εξηγήσεων. «Συγκεκριμένα, παρέλαβα αντίγραφα τεσσάρων (4) εγγράφων, χωρίς ημερομηνία και χωρίς υπογραφή από τους φερόμενους ως καταγγέλλοντες που ακόμα κι αν ήθελε υποτεθεί ότι συνιστούν επιβεβαιωμένες καταγγελίες, το περιεχόμενό τους βρίθει ανακριβειών και ψεμάτων» αναφέρει ο ηθοποιός, ο οποίος επισημαίνει ακολούθως: «’Άνθρακες ο θησαυρός για όσους έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα και μ’ εξομοίωσαν άδικα με εκείνους που ελέγχονται για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!».

Ο κ. Χαϊκάλης τονίζει πως «δυστυχώς καλούμαι να υπερασπιστώ το αυτονόητο: ο καταγγελλόμενος δεν μπορεί να θεωρείται εκ προοιμίου ένοχος. Ως εκ τούτου είμαι αναγκασμένος να απαντήσω σκληρά με όλους τους νόμιμους τρόπους σε όσους και όσες χρησιμοποιούν ψέματα για να με πλήξουν ανασύροντας και διαστρεβλώνοντας ιστορίες από το παρελθόν που με περίσσια υποκρισία με εξομοιώνουν με πρόσωπα που ελέγχονται για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα».

Advertisement

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, η μία καταγγελία έγινε από άνδρα ο οποίος ισχυρίζεται πως τον είχε εξυβρίσει πριν από 20 χρόνια κατά την διάρκεια γυρισμάτων, ενώ οι υπόλοιπες, από τρεις γυναίκες, εκ των οποίων οι δύο αφορούν σεξουαλική παρενόχληση δια τηλεφώνου και η τρίτη απόπειρα βιασμού προ 36 ετών.

Στην ανακοίνωση ο ηθοποιός αντικρούει τις αιτιάσεις των προσώπων που τον κατήγγειλαν, τονίζοντας ειδικά για μία από τις περιπτώσεις ότι «αναγνώρισα δημόσια, ότι ορμώμενος από πραγματικά συναισθήματα προς το πρόσωπο της καταγγέλλουσας εκφράστηκα αυθόρμητα και ζήτησα δημόσια συγγνώμη αν υπερέβην τα υποκειμενικά όρια της ηθικά ανεκτής συμπεριφοράς της συγκεκριμένης.

Η ίδια δε η καταγγέλλουσα με ξεκάθαρο τρόπο επιβεβαιώνει ότι αμέσως μόλις έγινε σαφές ότι δεν υπήρχε αμοιβαία διάθεση διέκοψα οποιαδήποτε επικοινωνία».

Αναφέρει επίσης για την καταγγελία για απόπειρα βιασμού, ότι «η αλήθεια είναι πως σοβαρές προσωπικές διαφορές μας οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Είναι προφανές ότι για λόγους εκδίκησης διαστρεβλώνει πλήρως τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το μακρινό 1985. Αρκεί να αναφέρω ότι την επίμαχη περίοδο ήταν επιστήθια φίλη και της μετέπειτα συζύγου μου και μητέρας του γιού μας».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement