Στη νέα σεζόν του Top Gear οδηγούν αυτοκίνητα του Τζέιμς Μποντ

Advertisement

Η δημοφιλής βρετανική εκπομπή αυτοκίνητου του BBC, Top Gear θα επιστρέψει για 30η σεζόν τον Απρίλιο.

Το BBC America ανακοίνωσε ως ημερομηνία πρεμιέρας, την 25η Απριλίου και κοινοποίησε τρέιλερ για τη νέα σεζόν.

Το τρέιλερ δείχνει ότι οι οικοδεσπότες του Top Gear, Κρις Χάρις, Πάντι Μακ Γκίνες και Αντριου Φλίντοφ θα είναι αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ωθήσουν τους ίδιους και τα αυτοκίνητά τους στο όριο.

Advertisement

Αυτή τη σεζόν οι τρεις παρουσιαστές εξετάζουν το ακανθώδες ζήτημα των αυτοκινήτων «της κρίσης μέσης ηλικίας» κατευθυνόμενοι προς τα Χάιλαντς της Σκωτίας σε μια τιμωρητική περιπέτεια εκτός δρόμου, εξυμνώντας και οδηγώντας μερικά από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα από τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ. Επίσης κάνουν ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν, καθώς οδηγούν τα παλιά αυτοκίνητα των μπαμπάδων τους, αναφέρει το BBC America.

Οι Φλίντοφ, Χάρις και ΜακΓκίνες θα οδηγήσουν αυτοκίνητα από τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ, συμπεριλαμβανομένης της Aston Martin DB5 που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Goldfinger (Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου) και το χωρίς οροφή ταξί Renault 11 Parisienne που οδήγησε ο Ρότζερ Μουρ στο A View to a Kill (Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος).

Τα νέα επεισόδια περιλαμβάνουν επίσης κριτικές για το νέο Lamborghini Sian, το Toyota GR Yaris και τη Ferrari Roma.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement