Κόσμος πεθαίνει και ο Μητσοτάκης φωτογραφίζεται ανέμελα

Advertisement

Ένας χαμός γίνεται γύρω μας, δεν χρειάζεται να σας το πω, τα νούμερα σοκάρουν. Αλλά, για τον ανέμελο πρωθυπουργό, σημασία έχει το instagram. Η εικόνα. Η επικοινωνία.

Και είναι νούμερα που σοκάρουν όχι μόνο για την πανδημία με τις χιλιάδες νεκρούς και τις διασωληνώσεις, αλλά και για την οικονομία με τα κλειστά μαγαζιά.

Είναι χιλιάδες οι οικογένειες με νεκρούς, είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι άνεργοι, είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι εργαζόμενοι σε αναστολή, είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι επιχειρηματίες σε απόγνωση.

Advertisement

Και είναι εκατομμύρια αυτοί που βρίσκονται στο όριο, ψυχολογικά. Στα όρια της ψυχολογικής φρίκης.

Την ώρα αυτή λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να ανεβάζει ανέμελες φωτογραφίες στο Instagram, αγκαλιά με τη σύζυγό του. «Ραντεβού στα λουλουδάδικα!» γράφει και χαμογελάει.

Στα λουλουδάδικα λοιπόν, μία ημέρα κατά την οποία «το τρίτο κύμα της πανδημίας σαρώνει στο πέρασμα του, με τη χώρα μας να καταγράφει 72 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο και νέο αριθμό ρεκόρ διασωληνωμένων (728) από την αρχή της πανδημίας. Οι μολύνσεις ξεπέρασαν τις 3.000».

Advertisement

Advertisement

Το σκέφτεστε να μην φωτογραφιζόταν απ’ έξω από τα… λουλουδάδικα, έτσι χαρούμενα και χαμογελαστά, ο Μητσοτάκης με την Μαρέβα, αλλά ο Τσίπρας με την Μπέττυ, τι θα γινόταν; Θα τους κρεμούσαν ανάποδα. Διακοπές πήγε 20 μέρες μετά την καταστροφή στο Μάτι και ακόμα του το προσάπτουν…

Καλή η επικοινωνία αλλά χρειάζεται και λίγη τσίπα…

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement