«Θα σου σηκώσω τη μάσκα, να σου φιλήσω τα χειλάκια»: Τα μηνύματα του δασκάλου στο viber 11χρονης

Advertisement

Νέα στοιχεία για την παρενόχληση 11χρονης μαθήτριας από δάσκαλο δημοτικού σχολείου, φέρνει στο φως ο πατέρας ανήλικης που μίλησε στην ΕΡΤ.

Ο 48χρονος δάσκαλος κατηγορείται πως έστελνε απρεπή μηνύματα σε μαθήτριές του. Όπως μετέφερε ο πατέρας της μαθήτριας, όταν η κόρη του τον πληροφόρησε ότι ο δάσκαλος είχε προτείνει να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα μόνοι τους στην τάξη επειδή είναι η καλύτερή του μαθήτρια, εκείνος δεν της επέτρεψε.

«Ζήτησα να δω τις συνομιλίες του παιδιού στο viber και η μικρή μού ανέφερε ότι δεν είναι λόγια δασκάλου αυτά», είπε ο γονιός την προσέγγιση του εκπαιδευτικού.

Advertisement

«Μου έλεγε ότι θέλει να με σφίξει στην αγκαλιά του, να μου δώσει πολλά φιλιά», έλεγε η ανήλικη μαθήτρια στον πατέρα.

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κάτι δεν πάει καλά. Ζήτησα από το παιδί να ξαναβάλει την επαφή στο κινητό και είχα πλήρη ενημέρωση για τις ανάρμοστες τηλεφωνικές επικοινωνίες».

Αφού επικοινώνησε με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, ο πατέρας κράτησε το παιδί στο σπίτι με την πρόφαση ότι ασθενεί και παρακολουθούσε καθημερινά την τηλεφωνική παρενόχληση με «όλο πιο ανάρμοστα μηνύματα.»

Advertisement

«Θα σου σηκώσω τη μάσκα, να σου φιλήσω τα χειλάκια», ήταν ένα από αυτά όπως κατήγγειλε ο πατέρας στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ. «Αφού είχα πλέον αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια, ενημέρωσα τις Αρχές και οι αστυνομικοί έδρασαν άμεσα και τον συνέλαβαν κατευθείαν».

Ο 48χρονος δάσκαλος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων -καθώς είναι εκπαιδευτικός και τα φερόμενα θύματα του μαθήτριές του- καθώς και για προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement