Σοκ στους Μπακς τραυματίστηκε ο Giannis

Advertisement

Σπουδαία νίκη σημείωσε η Ατλάντα, που επικράτησε των Μπακς με 110-88 στον τέταρτο αγώνα των τελικών της Ανατολής ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2. Αγωνία στο Μιλγουόκι για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που γύρισε το αριστερό γόνατο με 7:14 να απομένουν για τη λήξη της τρίτης περιόδου και αποχώρησε από τον αγώνα. Το αν θα μπορέσει ο «Giannis» να ενισχύσει την ομάδα του θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες και αφού γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις από το ιατρικό τιμ των «ελαφιών».

Με την Ατλάντα δεν αγωνίστηκε ο Τρέι Γιανγκ, που είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο (οστικό οίδημα) στο τρίτο ματς της σειράς. Τη θέση του στη βασική πεντάδα πήρε ο Λου Γουίλιαμς, που έκανε φοβερό ματς με 21 πόντους (7/9 σουτ), 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε 35 λεπτά συμμετοχής. Πολύ καλός ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 20 πόντους (6/14 τρίποντα) ενώ από 15 πόντους είχαν οι Κλιντ Καπέλα και Κέβιν Χέρτερ.

Για τους Μπακς ο Αντετοκούνμπο πρόλαβε και σημείωσε 14 πόντους (7/9 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 0/3 βολές) ενώ είχε 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 μπλοκ στα 24 λεπτά που αγωνίστηκε. Πολύ άστοχοι ήταν οι Τζρου Χόλιντεϊ (19 πόντοι με 6/17 σουτ) και Κρις Μίντλετον (16 πόντοι, 0/7 τρίποντα). Σε ότι αφορά στο Θανάση Αντετοκούνμπο, είχε 2 πόντους (1/1 δίποντο), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 4 λεπτά συμμετοχής.

Επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:30) στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement