Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Τι αποκαλύπτει ο φωτογράφος της

Advertisement

Ένα σπάνιο βίντεο ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ, όπου ο προσωπικός φωτογράφος της εθνικής σταρ, ο Κλεισθένης, περιγράφει με ιδιαίτερη συγκίνηση μία από τις επιθυμίες της Αλίκης.

Αυτή ήταν να τοποθετήσει ο ίδιος ανάμεσα στα χέρια της, όταν πεθάνει, την αγαπημένη της φωτογραφία με το μπλε καπέλο από την παράσταση της «Ωραίας μου Κυρίας» το 1974. Μια επιθυμία την οποία εξέφρασε για πρώτη φορά το 1974 και στις τελευταίες στιγμές της στο νοσοκομείο το καλοκαίρι του 1996.

Advertisement

Όπως ο ίδιος ο Κλεισθένης είχε πει στον ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Κική Σεγδίτσα: «Αυτό το πράγμα ήταν λιγάκι αστείο γιατί ξεκίνησε από το 1974, από το 1974 μου το ζητούσε αυτό. Επειδή η φωτογραφία της άρεσε πάρα πολύ έλεγε «αυτήν τη φωτογραφία όταν πεθάνω, θέλω να μου τη βάλεις στο φέρετρο μέσα, να την αγκαλιάσω» τόσο αγαπούσε αυτήν τη φωτογραφία. Και τις τελευταίες ημέρες μου το έλεγε μέσα στο νοσοκομείο και της έλεγα «μην λες σαχλαμάρες». Τη μέρα που ήταν να γίνει η κηδεία και τα αδέλφια της και όλοι μου είπαν να τηρήσω την επιθυμία της».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial)

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement