Πέτρος Φιλιππίδης: Τι είπε με τον διευθυντή των φυλακών Τρίπολης

Advertisement

Απομονωμένος σε ένα κελί 8τμ των φυλακών Τρίπολης βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος στη συνάντησή του με τον διευθυντή δεν ζήτησε τίποτα, ούτε καν ένα βιβλίο, για να διευκολυνθεί η κράτησή του. Πιθανόν να βρεθεί στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Μόλις μερικά λεπτά διήρκησε η συνάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη με τον διευθυντή των φυλακών της Τρίπολης, καθώς ο ίδιος εμφανίστηκε σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και χωρίς καμία διάθεση να συζητήσει το παραμικρό. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν ζήτησε το παραμικρό, ούτε ένα βιβλίο, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η κράτησή του εκεί. Στην καθιερωμένη συνέντευξη ο διευθυντής των φυλακών του κοινοποίησε τις υποχρεώσεις του και τα δικαιώματα του και στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στο κελί του.

Σήμερα θα εξεταστεί από ψυχολόγο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρίσκεται για πέντε μέρες απομονωμένος λόγω των υγειονομικών μέτρων κατά του κορονοϊού, σε ένα κελί 8τμ θα προαυλίζεται μόνος του και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε θάλαμο μαζί με άλλα περίπου 20 άτομα.

Advertisement

Δεν αποκλείεται να βρεθεί στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος επίσης είναι προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, στην οποία συνολικά κρατούνται περίπου 120 άτομα, κυρίως προφυλακισμένους ή καταδικασμένους για σεξουαλικά εγκλήματα.

Οι καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για τις πράξεις του, προήλθαν από γυναίκες συναδέλφους, οι οποίες συνεργάστηκαν ή προσέφυγαν σε εκείνον προκειμένου να βρουν δουλειά. Οι αποκαλύψεις που ξεκίνησαν από τον περασμένο έγιναν τον περασμένο χειμώνα, γιγάντωσαν το κίνημα του ελληνικού #metoo, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των Αρχών.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement