Αθηνά Μαρτίνου: Η ισχυρότερη γυναίκα της ελληνικής ναυτιλίας έκλεισε τα 94 – Απόβαση… μεγιστάνων στην Σχοινούσα

Advertisement

Τραπέζι 100 καλεσμένων σε ταβερνάκι του νησιού – Σύσσωμη η οικογένεια Μαρτίνου και τα ισχυρότερα ονόματα της ναυτιλίας

Η Αθηνά Μαρτίνου, η Νουνού της ελληνικής ναυτιλίας -όπως την αποκαλεί η οικογένειά της- έκλεισε τα 94 της χρόνια και γιόρτασε την ξεχωριστή ημέρα με εκλεκτούς καλεσμένους στο νησί της Σχοινούσας.

Πρόκειται για την πλουσιότερη γυναίκα της Ευρώπης και μάλιστα, προσωπική φίλη της Βασίλισσας Ελισάβετ -αν και η ίδια προτιμά να κρατάει χαμηλό προφίλ και να μην επιδεικνύει την ισχύ και την οικονομική της άνεσηΠήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την διαχείριση των πλοίων της οικογένειας της, του γένους Μεθενίτη το 1971. Μαζί με τους γιους της, Θανάση, Ντίνο και Ανδρέα, ίδρυσε την εταιρεία Thenamaris Ships Management.

5

Η θρυλική εφοπλίστρια έχει αποδείξει πολλές φορές πως προτιμά τον λιτό τρόπο ζωής και για την ημέρα των γενεθλίων της επέλεξε να δειπνήσει με την οικογένεια και τους  φίλους της, που βρίσκονταν στο νησί, στο λιμανάκι της Σχοινούσας, «Νικόλας Σχοινούσας».

6

Φυσικά, την τίμησε με την παρουσία της σύσσωμη η οικογένεια Μαρτίνου. Το παρόν έδωσαν όχι μόνο οι γιοι της, Θανάσης Μαρτίνος, Ανδρέας και Ντίνος και η κόρη της, Ελένη αλλά και τα οκτώ εγγόνια της, Αταλάντη, Κίκος, Αλίκη, Γεωργία, Μαρίνα, Ιωάννα, Νικόλας

Advertisement
και Γιάννης.

Παρούσα ήταν επίσης, η Ελένη Κόκκαλη, μητέρα του Ντίνου Κόκκαλη, με τον οποίο ένωσε την ζωή της η κόρη του Ανδρέα Μαρτίνου, Αταλάντη.

4

Επιπλέον, από το τραπέζι των 100 ατόμων, που οργάνωσε για τα γενέθλιά της η Αθηνά Μαρτίνου δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ισραηλινός μεγιστάνας Εγιάλ Όφερ, ο οποίος επισκέφτηκε την Σχοινούσα την Τετάρτη με την ονειρική θαλαμηγό του, Olivia O. Τον εφοπλιστή συνόδευε ο Αιγύπτιος φίλος του -και δισεκατομμυριούχος- Σαμίχ Σαουίρις.

2

Τέλος, στην εκδήλωση προς τιμήν της Αθηνά Μαρτίνου, παρεβρέθηκε η Σόφη Κουμαντάρου, σύζυγος του εκλιπόντος εφοπλιστή, Γιώργου Κουμάνταρου.

Advertisement

Φυσικά, δεδομένης της κατάστασης, το προσωπικό της ταβέρνας φρόντισε να τηρηθούν στον χώρο όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού. Οι καλεσμένοι λοιπόν, έκατσαν στο τραπέζι τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους και παρά την μουσική, που απόλαυσαν κατά την διάρκεια της βραδιάς, για την δική τους πρώτα ασφάλεια, δεν χόρεψαν.

1

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement