«Μάνα αν δε φύγεις θα καούμε μαζί» – Συγκλονίζει κάτοικος της Κερατέας

Advertisement

Την ώρα που η μάχη με τις φωτιές στην Αττική καλά κρατεί, αφού οι αναζωπυρώσεις στα Βίλια είναι συνεχείς, συγκλονίζει η μαρτυρία ενός κατοίκου της Κερατέας…

Την ώρα που η μάχη με τις φωτιές στην Αττική καλά κρατεί, αφού οι αναζωπυρώσεις στα Βίλια είναι συνεχείς, συγκλονίζει η μαρτυρία ενός κατοίκου της Κερατέας στον ΣΚΑΪ για το πώς σώθηκε ο ίδιος και η μητέρα του από την πύρινη λαίλαπα που μαινόταν χθες στην περιοχή.

Όπως αναφέρει ο άνδρας, ο οποίος φέρει εγκαύματα από τις στιγμές που προσπαθούσε να συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς, βρισκόταν σε παρακείμενο σημείο κοντά στο σπίτι του, όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της μητέρας του και συνειδητοποίησε πως οι φλόγες είχαν πια φτάσει στην αυλή τους.

Η μητέρα του, τονίζοντας πως το σπίτι ήταν οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής, δήλωσε αποφασισμένη να μην το εγκαταλείψει. Τότε ο γιος της απάντησε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, πως λειτουργώντας έτσι «τον παίρνει στο λαιμό της αφού κι εκείνος δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει.

Για καλή τους τύχη, ένα ελικόπτερο εκείνη τη στιγμή πραγματοποίησε ρίψη νερού. η φωτιά περιορίστηκε κι έτσι ο άνδρας κατάφερε να αρπάξει την μητέρα του και να την απομακρύνει.

από το thetoc.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement