14χρονος στη Φθιώτιδα:»Έβαζα φωτιές γιατί μου άρεσε να βλέπω φλόγες και καπνούς»

Advertisement

Ο 14χρονος καθ΄ ομολογίαν εμπρηστής φέρεται να είναι υπεύθυνος για 9 φωτιές από τις 13 που μπήκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Θεολόγο της Φθιώτιδας.

 Άφωνους έχει αφήσει τους κατοίκους στο Θεολόγο της Φθιώτιδας ο 14χρονος καθ΄ ομολογίαν εμπρηστής, που φέρεται να είναι υπεύθυνος για 9 από τις 13 φωτιές που μπήκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρει το lamiareport, ο δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές δήλωσε πως ο 14χρονος ομολόγησε στους ανακριτικούς υπάλληλους της ΠΥ και μάλιστα φέρεται να είπε: «Έβαζα τις φωτιές γιατί μου άρεσε να βλέπω τις φλόγες και τους καπνούς.»

Ο 14χρονος εντοπίστηκε από το αρμόδιο τμήμας της πυροσβεστικής να βάζει τις φωτιές από κάμερες κλειστού κυκλώματος, και κατηγορείται για 9 πυρκαγιές που σημειώθηκαν από τις 5 Αυγούστου έως και τις 17 Αυγούστου.

Ο 14χρονος μαζί με τους γονείς του, που συνελήφθησαν για παραμέληση ανηλίκου, αυτή την ώρα έχουν οδηγηθεί στα Δικαστήρια Λαμίας.

Οι αρχές εξέτασαν το βιντεοληπτικό υλικό που είχαν στην διάθεση τους και μετά την φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (17.08) στην περιοχή, οδηγήθηκαν στα ίχνη του 14χρονου ο οποίος όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ έβαζε τις φωτιές με αναπτήρα.

Advertisement

Ο ανήλικος φέρεται να αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement